Γνωρίστε τις όμορφες κόρες της Brooke Shields (pics)

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Γνωρίστε τις όμορφες κόρες της Brooke Shields (pics)

Στην Ινδία, με τις κόρες της, το σύζυγό της και καλούς φίλους βρίσκεται η Brooke Shields για την Πρωτοχρονιά. Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε τη χρονιά στην Ινδία, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και σίγουρα, η φωτογραφία που «έκλεψε» τις εντυπώσεις και απέσπασε χιλιάδες likes, είναι εκείνη με τη μεγαλύτερη κόρη της, Rowan.

brooke shields 3



Το πάλαι ποτέ πανέμορφο κορίτσι της «Γαλάζιας Λίμνης» έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, με το σύζυγό της, Chris Henchy, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 14χρονη Rowan και την 11χρονη Grier. Και όπως θα διαπιστώσετε πρόκειται για δύο πολύ όμορφες νεαρές κοπέλες, που έχουν κληρονομήσει αρκετά από τα γονίδια της καλλονής μαμάς του. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός, που από τα 15 της χρόνια εργαζόταν και ως μοντέλο, έχοντας αποκλειστική συνεργασία με τον Οίκο μόδας, Calvin Klein, είναι κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο οι κόρες της να ακολουθήσουν ανάλογη πορεία.

brooke shields 1

Για την ακρίβεια, σε συνέντευξη της πριν λίγους μήνες, η Brooke Shields είχε αποκαλύψει ότι έχει απαγορεύσει στις δύο κόρες της να ασχοληθούν με το μόντελινγκ, πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. «Δεν μου αρέσει να εκτίθεται στη δημοσιότητα το κορμί μίας 15χρονης κοπέλας» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και να σκεφτεί κανείς, ότι η ίδια πέρα από το γεγονός ότι από μικρή ηλικία μπήκε το χώρο της μόδας, στα 14 της πρωταγωνίστησε στη «Γαλάζια λίμνη». Αλλά, όπως εξήγησε, η εμπειρία της είναι που την έκανε αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Άλλωστε, όπως λέει, το μόντελινγκ και οι σπουδές δε μπορούν να συνδυαστούν και η ίδια με το σύζυγό της, σε καμία περίπτωση δε θέλουν οι κόρες τους να μη σπουδάσουν!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery, που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Διάσημοι που υπήρξαν κάποτε παντρεμένοι! Τους θυμάσαι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved