Η σταρ άφησε τον αρραβωνιαστικό της και πήγε διακοπές με τον πρώην και τα παιδιά τους (pics)

Αυτό το πρώην διάσημο ζευγάρι παραδίδει μαθήματα ανωτερότητας και πολιτισμένου διαζυγίου.

Η σταρ άφησε τον αρραβωνιαστικό της και πήγε διακοπές με τον πρώην και τα παιδιά τους (pics)

Παντρεύτηκαν το 2002 και ο χωρισμός τους το 2012 (πήραν διαζύγιο το 2015) έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν ο πιο απρόσμενος χωρισμός, αφού έμοιαζαν ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι, έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδιά, που ουδέποτε απασχόλησαν τον Τύπο. Ωστόσο, οι αγεφύρωτες διαφορές τούς οδήγησαν στον χωρισμό, δίνοντας, όμως και οι δύο την υπόσχεση ότι τα παιδιά τους είναι πάνω από τους προσωπικούς εγωισμούς.
Και την υπόσχεση αυτή την τήρησαν, καθώς πρόκειται από τις ελάχιστες περιπτώσεις πρώην ζευγαριών, που έχουν άψογες σχέσεις.

gwyneth paltrow



Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin, οι οποίοι βρέθηκαν στην Καραϊβική για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές με τα δύο τους παιδιά, Apple και Moses. «Φροντίζουν πάντα να κάνουν κοινές διακοπές με τα παιδιά τους» τονίζει στο E! News, μία πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι. Και προσθέτει: «Τα παιδιά τους είναι προτεραιότητάς τους και δε θέλουν το διαζύγιο να επιδράσει αρνητικά πάνω τους. Παραμένουν οικογένεια και για το λόγο αυτό, κάθε χρόνο κανονίζουν να πάνε διακοπές όλοι μαζί».

Και μπορεί να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, μάλιστα η 45χρονη ηθοποιός έχει αρραβωνιαστεί με τον εδώ και τρία χρόνια, σύντροφός της, Brad Falchuk, όμως, δουλεύουν πολύ τη μεταξύ τους σχέση, έχοντας ως σκοπό να είναι καλά τα παιδιά τους. Βέβαια, κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο, αλλά όπως έχει τονίσει και η ίδια η Gwyneth Paltrow σε συνέντευξή της, ότι το μόνο που τους νοιάζει, είναι τα παιδιά τους και να είναι αυτά καλά. Εξάλλου, όπως λέει, μπορεί να χώρισαν, όμως, παραμένουν οικογένεια. Μάλιστα, ο Chris Martin έχει καλές σχέσεις με το νυν αγαπημένο της πρώην της.

paltrow martin

Όσο για τις τελευταίες τους διακοπές, η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης

Οργάνωσε τα ντουλάπια της κουζίνας σου, όπως η Gwyneth Paltrow

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved