Γρηγόρης Γκουντάρας: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους του, μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Στιγμές παιχνιδιού με τους γιους του περνάει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, επιβεβαιώνοντας πόσο καλός μπαμπάς είναι.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους του, μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους του, Οδυσσέα και Μάρκο και όλο τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιερώνει σε εκείνους. Θα τους δεις σε πάρκα, σε βόλτες σε εμπορικά, στο γήπεδο ή στο σπίτι να παίζουν. Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κακκαβά τα παιδιά τους είναι όλος τους ο κόσμος, η έμπνευσή τους. Εξάλλου, ο Οδυσσέας και ο Μάρκος στάθηκαν η ιδέα για να ξεκινήσει το ζευγάρι την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σχεδιάζοντας τη σειρά ρούχων για μπαμπάδες και γιους.

goudaras



Το απόγευμα, λοιπόν, τη Παρασκευής, ο παρουσιαστής ανέβασε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία αστεία φωτογραφία, όπου με τους γιους του κυλιούνται στο πάτωμα. Και δεν παρέλειψε να τρολάρει τον εαυτό του, για τις λευκές του κάλτσες. Οι διαδικτυακοί του φίλοι, έσπευσαν να του ευχηθούν για τη νέα χρονιά, αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια με τη υγεία του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε πάει για ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί τον παρέπεμψαν να κάνει στεφανιογράφημα. Όλα πήγαν καλά, αλλά από εδώ κι πέρα θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανε, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram, ήταν να κόψει το τσιγάρο, τα κοψίδια και να ξεκινήσει να αθλείται.

Διαβάστε επίσης

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το σχόλιο του γιου του για το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Συμφωνείτε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved