Sylvester Stalone: Δείτε τις πανέμορφες κόρες του (pic)

Οι κόρες του ηθοποιού είναι πανέμορφες!

Sylvester Stalone: Δείτε τις πανέμορφες κόρες του (pic)

Ένας ευτυχής και περήφανος μπαμπάς, είναι ο Sylvester Stalone, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στις τρεις κόρες του. Οι Sophia (21), Sistine (19) και Scarlet 15 έχουν άψογες σχέσεις με το μπαμπά τους και ουκ ολίγες φορές, τον συνοδεύουν σε δημόσιες εμφανίσεις του. Αλλά και ο 71χρονος ηθοποιός συχνά ανεβάζει, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τους.

stalone

Το ίδιο έκανε και ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου οικογενειακώς πόζαραν μπροστά από το δέντρο και έστειλα τις θερμότερες ευχές τους, στους φίλους τους. Την ίδια στιγμή, ο Sylvester Stalone έχει τις δικές του δικαστικές περιπέτειες, καθώς δύο γυναίκες τον κατηγορούν για βιασμό.

Η πρώτη καταγγελία έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, όπου μία γυναίκα τον κατήγγειλε ότι ο ίδιος και ο μάνατζέρ του τη βίασαν όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών! Και πριν λίγες μέρες, μία δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί για επίθεση που δέχτηκε από τον ηθοποιό, στη διάρκειά συνάντησής τους στο γραφείο του στο Λος Άντζελες το 1990. Μάλιστα, τότε είχε καταθέσει – όπως ισχυρίζεται - μήνυση για το περιστατικό στην αστυνομία της Σάντα Μόνικα, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ωστόσο, ο Sylvester Stalone διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της και σκοπεύει να κινηθεί νομικά με μήνυση για ψευδή καταγγελία, περί βιασμού. Στην περιπέτεια του αυτή, πάντως, έχει την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved