Ουπς. Η κολλητή της διάσημης ηθοποιού μάς δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (pics)

Σε περίπτωση που δεν είδαμε τη φουσκωμένη κοιλίτσα, η κολλητή είναι εκεί για να μας τη δείξει.

Ουπς. Η κολλητή της διάσημης ηθοποιού μάς δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (pics)

Μόλις πριν λίγες μέρες, έγινε η αποκάλυψη ότι η διάσημη σταρ περιμένει το πρώτο της παιδί. Και πλέον η ίδια δεν κρύβεται, απολαμβάνοντας τις βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο λόγος για την Kirsten Dunst, η οποία εθεάθη στη Σάντα Μόνικα να κάνει περίπατο με τη μητέρα της και μία καλή της φίλη.

dunst

Η ηθοποιός φορούσε ένα φαρδύ μακρύ πουλόβερ και κολάν, που μπορούμε να πούμε ότι έκρυβε επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Αλλά να είναι καλά η κολλητή της, που μόλις είδε το φακό του παπαράτσι, έπιασε την κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας κι έτσι, σε περίπτωση που δεν το είχαμε προσέξει, ήταν εκεί εκείνη για να μα τη δείξει.

dunst1

Η Kirsten Dunst δεν ενοχλήθηκε, καθόλου, Αντίθετα, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και περιμένει πως και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδί. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Jesse Plemonsς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς, Fargo και αποτελούν ένα από τα πιο ακριβοθώρητα ζευγάρια το Χολιγουντ ο γάμος τους θα γίνει τη νέα χρονιά, μετά τον ερχομό του μωρού.

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά τα νέα της εγκυμοσύνης είναι γεγονός

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved