Παραμονή Χριστουγέννων ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος η σταρ

Έκπληξη η σταρ είναι έγκυος!

Παραμονή Χριστουγέννων ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος η σταρ

Η ηθοποιός-τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της, όπως ανακοίνωσε η ίδια παραμονή Χριστουγέννων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φαίνεται πώς θα ξεκινήσουμε το 2018 με κάτι σπουδαίο... είμαι τόοοοσο ευτυχισμένη που μπορώ να ανακοινώσω ότι επιτέλους η κόρη μου θα γίνει μεγάλη αδερφή», έγραψε κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία που πόσταρε στα social media και συνέχισε, «Το 2017 ήταν γεμάτο με τις μεγαλύτερες προκλήσεις της που έχω αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή μου... Επέλεξα αυτόν τον χρόνο αφοσιωθώ πραγματικά στον εαυτό μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος καλλιτέχνις!».


https://www.instagram.com/p/BdFoH9pDSVy/

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει η Jamie Lynn Spears από τον σύζυγό της Jamie Watson. H 26χρονη έχει ακόμη μία κόρη, την 9 1/2 ετών Maddie Brian από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Casey Aldridge.

Η αδερφή της, Jamie, Britney Spears μετά την ανακοίνωση αυτή, σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Η Maddie θα γίνει μεγάλη αδερφή. Είμαι περήφανη για εσένα Jamie. Σας αγαπώ όλους τόοοσο πολύ!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved