Ο πρίγκιπας William στην πιο «θνητή» στιγμή του, χαρίζει άφθονο γέλιο (vds)

Ποιος είπε ότι οι πρίγκιπες δεν έχουν τις κοινές θνητές του στιγμές;

Ο πρίγκιπας William στην πιο «θνητή» στιγμή του, χαρίζει άφθονο γέλιο (vds)

Τόσο ο πρίγκιπας Harry, όσο και ο αδελφός του πρίγκιπας William, δεν είναι όπως όλοι οι γαλαζοαίματοι, που ξέρουμε. Είναι απλοί, κοντά στον κόσμο, με πολλές ίδιες συνήθειες και στιγμές, όπως εκείνων των κοινών θνητών. Και σε αυτό βέβαια, έχει μεγάλη συμβολή η αδικοχαμένη μητέρα τους, πριγκίπισσα Diana, η οποία φρόντισε να μεγαλώσει τους δύο γιους της, σαν δύο κανονικά παιδιά και όχι τόσο ως διαδόχους του βρετανικού θρόνου.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές, που τους έχουμε δει σε καθημερινές στιγμές. Αλλά σίγουρα, το στιγμιότυπο που μας χάρισε ο πρίγκιπας William, σε πρόσφατη φιλανθρωπική εμφάνισή του, είναι από τα πιο αστεία που έχουμε δει. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του, Kate Middleton βρέθηκαν σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά, όπου εκείνα είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες ερωτήσεις στο πριγκιπικό ζευγάρι.

Ωστόσο, μία μικρούλα έκανε τη μεγάλη ανατροπή και γνωρίζοντας την αγάπη του πρίγκιπα William για την ιππασία, του ζήτησε να κάνει το… αλογάκι. Εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά, σηκώθηκε από τη θέση του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού, έκανε πράξη την επιθυμία της μικρούλας. Το αποτέλεσμα; Πολύ μα πολύ αστείο, ενώ όλα τα λεφτά είναι αντίδραση της Kate Middleton.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved