Eίναι έγκυος και η κοιλίτσα της έχει σχήμα καρδιάς! Το Internet τη λάτρεψε (pic)

Η φωτογραφία θα σας ξετρελάνει!

Eίναι έγκυος και η κοιλίτσα της έχει σχήμα καρδιάς! Το Internet τη λάτρεψε (pic)

Αρκετές είναι οι γυναίκες που κρίνονται για την κοιλιά τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πολλοί σχολιάζουν ότι είναι μικρή, είναι μεγάλη ή απλά ότι αρκετά γυμνασμένη (να σας θυμίσουμε όλες εκείνες τις εγκυούλες με τους κοιλιακούς;). Αυτά τα σχόλια λοιπόν και το «bullying» στις εγκυμονούσες κοιλίτσες θα πρέπει να σταματήσει.

Το επίπεδο γυμναστικής, το σχήμα του σώματος και πολλοί άλλοι παράγοντες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέγεθος της μέσης μιας μέλλουσας μαμάς και δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν άλλο αυτό πέρα από την ίδια τη μαμά.

Τώρα μια πρόσφατη ανάρτηση σχετικά με το μέγεθος και την κοιλίτσα μιας μαμάς, έγινε viral - αλλά αυτή τη φορά, όχι επειδή έχει καλογυμνασμένους κοιλιακούς ή επειδή έχει μεγάλη κοιλιά. Όταν η Gala Caldirol, ένα μοντέλο από την Ισπανία, μοιράστηκε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, οι φαν της δεν γινόταν να μην παρατηρήσουν το αξιολάτρευτο σχήμα μιας καρδιάς. Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Σχήμα καρδιάς. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην φωτογραφία που δημοσίευσε και που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες!


https://www.instagram.com/p/Bccp-TVHCbz/

Η Caldirola κάτω από το post της εξήγησε ότι ο γιατρός, της είχε είπε από νωρίς η μήτρα της έχει σχήμα καρδιάς. Καθώς λοιπόν το έμβρυό της μεγάλωνε, μεγάλωνε και γινόταν πιο έντονο το σχήμα στην κοιλιά της. «Σίγουρα δεν είμαι η μόνη στον κόσμο αλλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπω και θα ήθελα να μάθω αν κάποια άλλη μέλλουσα μαμά το έχει ή το είχε!», σχολίασε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό.


https://www.instagram.com/p/BcDfn2In7sP/

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει πράγματι ένας όρος για μια μήτρα σε σχήμα καρδιάς. Μια δίκερη μήτρα έχει δύο «κέρατα» που ξεχωρίζουν και μοιάζουν με καρδιά. Μόνο το 3% των γυναικών έχουν μια μήτρα σαν της Caldirola, πράγμα που εξηγεί γιατί το διαδίκτυο (μαζί και εμείς) έχει εκπλαγεί με το σχήμα της κοιλιάς της!

Διαβάστε επίσης:

8 μηνών έγκυος με... κοιλιακούς; Οι skinny photos του διάσημου μοντέλου θα σας σοκάρουν!

H έγκυος με τους… κοιλιακούς ξαναχτυπά: Δείτε τη φωτογραφία της που ξεσήκωσε το διαδίκτυο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved