Επιτέλους! Αυτή είναι η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τις φήμες της εγκυμοσύνης

Είναι πλέον επίσημο! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!

Επιτέλους! Αυτή είναι η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τις φήμες της εγκυμοσύνης

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου πραγματοποιείται», σχολίασε η σταρ κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, «Θα γίνουμε γονείς! Περίμενα πολύ και αναρωτιόμουν, αλλά ο Θεός είχε τα είχε σχεδιάσει όλα! Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε να τον εμπιστευτώ και να έχω υπομονή! Υπάρχουν ακόμη στιγμές που δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας δημιούργησε μια ζωή. Αγαπημένε μου, σε ευχαριστώ για τον τρόπο που με αγαπάς και για ό,τι κάνεις για εμένα. Σε ευχαριστώ που μου συμπεριφέρεσαι σαν να είμαι βασίλισσα!»


https://www.instagram.com/p/Bc8PFjuFjlp/

Η Khloe Kardashian όμως συνέχισε να σχολιάζει κάτω από το post της: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Ξέρω ότι το κρατούσα κρυφό όλο αυτό το διάστημα αλλά ήθελα να το απολαύσω μόνο εγώ, η οικογένειά μου και οι στενοί οικογενειακοί μου φίλοι. Να απολαύσω αυτές τις πολύτιμες στιγμές ιδιωτικά. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Είμαι ευγνώμων, ενθουσιασμένη, αγχωμένη, χαρούμενη και τρομαγμένη. Όλα αυτά μαζί. Αλλά είναι η ωραιότερη αίσθηση που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου!».

Η μέλλουσα μαμά στη φωτογραφία φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, κάτι που φούντωσε τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά. Ωστόσο ο εκπρόσωπός της, απάντησε ότι ο κρυφός γάμος «δεν είναι αλήθεια».

image

Τον Σεπτέμβριο, άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι η Khloe και ο Tristan θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Αν και αρκετές πηγές το είχαν επιβεβαιώσει και μάλιστα ότι θα αποκτήσουν γιο, κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει μέχρι πριν μερικές ώρες.

Ο Thomson έχει ακόμη έναν γιο, τον ενός έτους Prince Oliver από προηγούμενη σχέση του με την Jordan Craig.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved