Διάσημη ηθοποιός έβγαλε στη δημοσιότητα ιδιωτικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Τα γενέθλια της κόρης της γιορτάζει η διάσημη ηθοποιός, η οποία για πρώτη φορά ανέβασε στα social media αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Διάσημη ηθοποιός έβγαλε στη δημοσιότητα ιδιωτικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Ανήμερα των 3ων γενεθλίων της κόρης της, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί, κάνοντας ένα γλυκό flash back, στην πιο γλυκιά περίοδο, στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Και ανέβασε, έτσι, φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και της κόρης της, όταν ήταν μωρό. Μάλιστα, οι φωτογραφίες αυτές βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και είναι άκρως προσωπικές.

kristen bell1

Αλλά η Kristen Bell, ήθελε έτσι να τιμήσει την κόρη της, Delta τη μέρα των γενεθλίων της. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους followers της, είναι αρκετά αστεία, με την ίδια, να βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της. «Τρία χρόνια πριν. Διώχνοντας μακριά τους οδυνηρούς πόνους με μασάζ και βαθιές αναπνοές» έγραψε η ηθοποιός, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, από τη μέρα του τοκετού. Και συνέχισε: «Μετά από 36 ώρες, συνάντησα ένα υπέροχο κορίτσι, που είναι όλη μου η ζωή. Σε αγαπώ Delta».

kristen bell2

Η Kristen Bell και ο σύζυγός της, Dax Shepard έχουν, επίσης, μία μεγαλύτερη κόρη, την 4χρονη Lincoln.

Διαβάστε επίσης

Πασίγνωστη μαμά δεν αφήνει φίλους της που δεν έχουν εμβολιαστεί να πλησιάσουν τα παιδιά της! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved