Και ναι, ο Michael Douglas έγινε παππούς! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Ο Michael Douglas έγινε παππούς για πρώτη φορά και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Και ναι, ο Michael Douglas έγινε παππούς! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η σχέση του διάσημου ηθοποιού με το γιο του Cameron έχει περάσει από 40 κύματα. Για χρόνια δε μιλούσαν, καθώς τα μπλεξίματα του νεαρού Douglas με τα ναρκωτικά ήταν ο μόνιμος λόγος της διαμάχης τους, ενώ η φυλάκιση του το 2010 για εμπόριο ναρκωτικών, ήταν και ο λόγος για να κόψουν κάθε επαφή. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Και ο 38χρονος γιος του, του έκανε το καλύτερο δώρο: ένα εγγονάκι!

michael douglas cameron

Ναι, ο Michael Douglas, από τη Δευτέρα (18/12) μπήκε με δόξες και τιμές στο κλαμπ των παππούδων! Και η χαρά του είναι απερίγραπτη. Άλλωστε, το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος πρόσφατα, όπου δεν είχε κρύψει την αγωνία του για τη μέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο του εγγονάκι.

Ο Cameron και η σύντροφός του, Viviane Thibes απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, με ένα τρυφερό μήνυμα. «Σήμερα, η εκτίμησή μου για τις μητέρες όλου του κόσμου έφτασε στα ύψη. Πήρα μέρος σε ένα θαύμα, όταν το κοριτσάκι μου συστήθηκε στον κόσμο, μέσω μίας πολεμίστριας, μίας Αμαζόνας. Είμαι τόσο περήφανος για εσένα, Viviane. Σε αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία φωτογραφία της συντρόφου του να κάνει γιόγκα, λίγες ώρες πριν τον τοκετό.

viviane douglas

Άλλωστε, όπως η ίδια έχει δηλώσει η γιόγκα – πέρα από την αγάπη και τη στήριξη τω δικών της ανθρώπων – ακόμη και προς το τέλος της εγκυμοσύνης τη βοήθησε πρακτικά, πολύ. Όσο για τον Cameron, το μωρό ήρθε στη ζωή του, 16 μήνες μετά την αποφυλάκισή του. Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί το 2010 σε φυλάκιση 6 χρόνων, για εμπόριο ναρκωτικών.

Η σχέση του με το διάσημο πατέρα του δοκιμάστηκε, αλλά τελικά η αγάπη υπερτέρησε, και τα τελευταία χρόνια κι ενώ εκείνος βρισκόταν στη φυλακή, έλυσαν τις διαφορές τους. Σήμερα, είναι καλύτερα από ποτέ και όπως δήλωσε πρόσφατα ο Cameron, με τον 73χρονο πατέρα του είναι αγαπημένοι και απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: Η σπάνια οικογενειακή εμφάνιση με τα παιδιά τους! (εικόνα)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved