Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς και μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του

Νωρίτερα πήρε το χριστουγεννιάτικο δώρο του ο διάσημος ηθοποιός, καθώς έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς και μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του, αφού το περασμένο Σάββατο (16/12) καλωσόρισαν το δεύτερο γιο τους. Και δεν θα μπορούσαν να λάβουν καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο οι ίδιοι, αλλά και ο μεγαλύτερος γιος τους, που έχει ενθουσιαστεί στην ιδέα του μεγάλου αδελφού.

Ο λόγος για τον Sean Maguire, ο οποίος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, μέσω Instagram ανεβάζοντας, μάλιστα, φωτογραφία του νεογέννητου γιου του, που θα πάρει το όνομα, Leo James. Ο πρωταγωνιστής του «Once upon a time» ποζάρει συγκινημένος, έχοντας στην αγκαλιά τον 2χρονο γιο του, Flynn Patrick και το μωρό.

sean maguire gioi

«Ευχαριστώ τη σύζυγό μου, που μου έκανε το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο δώρο» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την οικογενειακή φωτογραφία, από το μαιευτήριο. Ο Sean Maguire μίλησε στο Entertainment Tonight, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το όνομα «Leo», που θα δώσουν στο μωρό, είναι εμπνευσμένο από εκείνο του Leonardo Da Vinci. (Να υπενθυμίσουμε, ότι και το όνομα του Leonardo Di Caprio, είναι επίσης εμπνευσμένο από εκείνο του διάσημου ζωγράφου).

sean maguire oikogeneia

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε και στον μεγαλύτερο γιο του, λέγοντας ότι αδημονούσε για τον ερχομό του μωρού και περιμένει πώς και πώς να μεγαλώσει και να του μιλήσει για το Star Wars, αλλά και για ποδόσφαιρο! Ο Sean Maguire και η σύζυγός του, είναι πρώην ιδιωτική αστυνομικός, παντρεύτηκαν το 2012, ενώ το 2015 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Και, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, η πατρότητα τον έκανε να σκέφτεται και να λειτουργεί με περισσότερη υπευθυνότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved