Χαμός στο Χόλιγουντ: Παντρεύτηκε κρυφά ο διάσημος ηθοποιός;

Χαμός επικρατεί στο Χόλιγουντ, τις τελευταίες ώρες καθώς οι φήμες για κρυφό γάμο διάσημου ηθοποιού, δίνουν και παίρνουν.

Χαμός στο Χόλιγουντ: Παντρεύτηκε κρυφά ο διάσημος ηθοποιός;

Μία λέξη εκ παραδρομής (;) και η βέρα στο δάχτυλο του ήταν αρκετά και… αδιάσειστα για πολλούς, στοιχεία ότι ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του. Γιατί όταν την αποκαλεί δημοσίως «η σύζυγός μου», ενώ δεν έχουν παντρευτεί, τι σημαίνει; Σημαίνει, ότι παντρεύτηκαν. Μπορεί, βέβαια, να σημαίνει ότι του αρέσει να την αποκαλεί «σύζυγο» και ας μην έχουν βάλει στεφάνι.

Αλλά ο διεθνής Τύπος, έχει σχεδόν σίγουρο ότι ο Oscar Isaac και η Elvira Lind, μετά την απόκτηση της κόρης τους, τον περασμένο Μάρτιο, επισημοποίησαν τη σχέση τους. Εξάλλου, ο πρωταγωνιστής του «Star Wars: The Last Jedi» φρόντισε να δώσει την καλύτερη αφορμή, για να φουντώσουν οι φήμες. Την Πέμπτη (14/12) με τον συμπρωταγωνιστή του, John Boyega απάντησαν σε αστεία tweets των θαυμαστών του. Και σε μία από τις, εξίσου αστείες, απαντήσεις που έδωσαν, ο Oscar Isaac αποκάλεσε τη Δανή σκηνοθέτιδα και σύντροφό του, «η σύζυγός μου».

oscar issac elvira lind



Και τα «σημάδια» συνεχίζονται. Την ίδια μέρα, όταν γυρίστηκε το βίντεο για το Buzzfeed, ο διάσημος ηθοποιός από την Γουατεμάλα, φορούσε στο αριστερό του χέρι, μία βέρα. Που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Απαρατήρητη δεν πέρασε, ούτε η ίδια βέρα, που κοσμεί το δάχτυλο και της Elvira Lind, και την είδαμε για πρώτη φορά, στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας, «Star Wars» στο Λονδίνο, όπου συνόδευσε τον αγαπημένο της.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επιβεβαιώσει ή διάψευση των φημών, περί γάμου. Άλλωστε, οι δυο τους είναι πολύ προσεκτικοί με την προσωπική τους ζωή και έχουν καταφέρει να την κρατούν μακριά, από τα φώτα της δημοσιότητας. Μην ξεχνάμε ότι είναι μαζί από το 2012, όμως, την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, την έκαναν τέσσερα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα, στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, το 2016!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved