Victoria-David Beckham: Είδαμε το τεράστιο δεντρόσπιτο για τα παιδιά τους και τρίβουμε τα μάτια μας

Την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χωρισμό, οι Victoria και David Beckham απαντούν με ένα… τεράστιο δεντρόσπιτο!

Victoria-David Beckham: Είδαμε το τεράστιο δεντρόσπιτο για τα παιδιά τους και τρίβουμε τα μάτια μας

Λίγες μέρες μετά τις φήμες για επικείμενο χωρισμό, το διάσημο ζευγάρι απασχολεί και πάλι τον Τύπο, για διαφορετικό λόγο αυτή τη φορά. Που το παίρνεις, όμως, και ως μία ηχηρή απάντηση στις «κακές» γλώσσες για κρίση στον πολυετή γάμο τους. David και Victoria Beckham σκοπεύουν να χτίσουν ένα δεντρόσπιτο για τα τέσσερα παιδιά τους, στο αξίας, 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι τους, στο Cotswolds, στη Νότια Αγγλία και το οποίο αγόρασαν πρόσφατα.

spiti beckham



Το ζευγάρι θέλει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο, που έχει κάθε παιδί, ένα δεντρόσπιτο. Ωστόσο, αυτοί το παρακάνουν και το δικό τους δεντρόσπιτο άνετα θα μπορέσει να διεκδικήσει μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες, λόγω μεγέθους. Όπως διαβάζουμε στην Dailymail, πρόκειται να έχει 4.275 μέτρα ύψος και 4,5 μέτρα μήκος και πλάτος!

Μάλιστα, για το χτίσιμο του προσέλαβαν έναν από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες στη Μ. Βρετανία, τον Michael Ergatoudis. «Το δεντρόσπιτο θα είναι ξύλινο, όπως και η στέγη του και προορίζεται για τα παιδιά της οικογένειας», δήλωσε ο διάσημος αρχιτέκτονας, επιβεβαιώνοντας τα μεγαλεπήβολα σχέδια του ζεύγους.

dentrospito beckham

Για ξεκινήσει, όμως, το χτίσιμό του έπρεπε να πάρουν ειδική άδεια. Κι αυτό, διότι το νέο τους σπίτι βρίσκεται στο Cotswolds, μία προστατευόμενη γραφική περιοχή, με φυσικό κάλλος, πέτρινα σπίτια και συγκεκριμένη αρχιτεκτονική του παρελθόντος και δεν επιτρέπεται καμία παρέμβαση, αν πρώτα δεν δοθεί η σχετική άδεια. Μάλιστα, οι Beckham για να φυτέψουν οπωροφόρα δέντρα και λαχανόκηπο στην τεράστια έκταση του σπιτιού τους, πήραν σχετική άδεια. Και το ίδιο συμβαίνει και με το τεράστιο δεντρόσπιτο που θέλουν να χτίσουν.

Η Dailymail στη σελίδα της φιλοξενεί και φωτογραφίες από τη μακέτα, κι έχουμε να πούμε ότι ήδη τρίβουμε τα μάτια μας με τα σχέδια!

Διαβάστε επίσης

Brooklyn Beckham: Δείτε το νέο μεγάλο τατουάζ που έχει στο στήθος του

Κι, όμως, η Victoria Beckham γελάει και υπεύθυνη είναι η κόρη της, Harper

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved