Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Γιόρτασαν την Ημέρα Αγάπης οικογενειακώς (pics)

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης ήταν την περασμένη Πέμπτη και η Ιωάννα Λίλη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη την γιόρτασαν οικογενειακώς.

Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης: Γιόρτασαν την Ημέρα Αγάπης οικογενειακώς (pics)

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της ελληνικής showbiz. Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις (κυρίως του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που είναι, πλέον Ευρωβουλευτής) βρίσκουν πάντα χρόνο να τον περάσουν όλοι μαζί, οικογενειακά. Εξάλλου, μία «επίσκεψη» στο Instagram της Ιωάννας Λίλη και θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.

ioanna lilli paidia1



Το ζευγάρι, που μετράει 10 χρόνια γάμου, είναι αχώριστο με τα παιδιά του και με κάθε ευκαιρία, κάνουν μικρές εξορμήσεις στην εξοχή ή βόλτες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες της ίδιας, των παιδιών της και του συζύγου της. Και το ίδιο έκανε την περασμένη Πέμπτη (14/12) όπου ήταν και η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης.

zagorakis gios

Σύσσωμη η οικογένεια Ζαγοράκη απόλαυσε μία βόλτα στην εξοχή και δεν παρέλειψαν να ποζάρουν στο φακό και να βγάλουν απίθανες φωτογραφίες. Στη συνέχεια, η Ιωάννα Λίλη της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram συνοδεύοντάς τις με το μήνυμα: «Ο αγαπημένος μου ήχος στον κόσμο, είναι το γέλιο των παιδιών μου!!!! Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ευχαρίστηση!!!! Φιλιά σε όλους-να περνάτε όμορφα!!!!!». Και τα likes «έπεσαν» βροχή.

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Λίλη: Ποζάρει στην παραλία με τα παιδιά της & το «περίεργο» σχόλιο της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved