Τα πριγκιπικά δίδυμα του Μονακό μεγάλωσαν και είναι αξιολάτρευτα

Τα δίδυμα του πρίγκιπα Albert του Μονακό μεγάλωσαν και σε κάθε τους εμφάνιση, «κλέβουν» την παράσταση.

Τα πριγκιπικά δίδυμα του Μονακό μεγάλωσαν και είναι αξιολάτρευτα

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινούνται και στο πριγκιπάτο του Μονακό. Μαζί και ο πρίγκιπας Albert με την πριγκίπισσα Charlene και τα δίδυμα τους, Jacques και Gabriella. Στην εξωτερική πύλη του Παλατιού έχει στηθεί ένας τεράστιος Μίκυ Μάους (ο αγαπημένος των διδύμων), ενώ παντού υπάρχουν πολύχρωμα λαμπιόνια και στολίδια. Ενώ οι σεφ του Παλατιού έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουν τα κουλουράκια για το Ετήσιο Χορό για τα Παιδιά.

didyma monaco



Ωστόσο, τίποτε δεν είναι τόσο γιορτινό, όσο η φετινή κάρτα του Παλατιού για τα Χριστούγεννα. Τα πριγκιπικά δίδυμα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε αυτήν, όπου ποζάρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella ποζάρουν στο φακό της φωτογράφου, Vanessa Von Zitzewitz, ενώ κάθονται σε ένα παλιό έλκηθρο, έχοντας πίσω τους το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Παλατιού.

monaco oikogeneia

Κι έχουν πάρει πραγματικά μία απίθανη πόζα, όλα νάζι. Τη φωτογραφία ανέβαζε η μαμά τους, πριγκίπισσα Charlene στο Instagram, και τα likes έπεσαν βροχή. Στην περσινή κάρτα, που συνόδευε τις ευχές για "Καλά Χριστούγεννα" πόζαρε σύσσωμη η οικογένεια και την παράσταση είχαν και πάλι "κλέψει" τα δύο παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους. Τα πριγκιπικά δίδυμα – όπως τα αποκαλούν – την περασμένη Κυριακή (10/12) έκλεισαν τα 3 τους χρόνια. Και είναι από τα πιο αξιολάτρευτα παιδάκια, που έχουμε δει.

Διαβάστε επίσης

Με τα αξιολάτρευτα βασιλικά διδυμάκια τους στην Εκκλησία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved