Είναι κορίτσι! Γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε τη νεογέννητη μπεμπούλα του

Στις 12 Δεκεμβρίου ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του έγιναν για τρίτη φορά γονείς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες στο Twitter.

Είναι κορίτσι! Γνωστός παρουσιαστής καλωσόρισε τη νεογέννητη μπεμπούλα του

«Καλωσορίσαμε ένα υπέροχο νεογέννητο κορίτσι στον κόσμο. Τόσο εκείνη όσο και η μικρή χαίρουν άκρας υγείας. Δεν έχουμε σταματήσει να χαμογελάμε», έγραψε ο 39χρονος.





O James Corden και η σύζυγός του Julia Carey, έχουν δυο γιους, τον 6 1/2 ετών Max και τον 3 ετών Carey. Ο παρουσιαστής που είναι γνωστός για τις εκπομπές που κάνει, εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο στα Emmy Awards και αστειεύτηκε για τις λιγούρες που είχε τότε η σύζυγός του.

corden



«Έχω έρθει με τη σύζυγό μου που είναι πέντε μηνών έγκυος, έτσι τον περισσότερο καιρό σκέφτομαι μέρη που μπορώ να κρύψω τα σνακ. Αυτό κάνω πραγματικά όλη τη μέρα. Περπατώ και σκέφτομαι, "Πού μπορώ να κρύψω τα σνακ;", επειδή πεινάει κάθε 7 λεπτά. Θα αντιμετωπίσω την οργή της αν δεν την ταΐσω. Αν της δώσω ένα νόστιμο σνακ, όλα είναι μια χαρά!».

Την εκπομπή που παρουσιάζει ο Corden δεν την λατρεύουν μόνο οι Αμερικανοί αλλά αρκετοί σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, αυτή την περίοδο (Χριστούγεννα) παίζει και ξανά παίζει στο internet το απόσπασμα από την εκπομπή όπου είχε καλεσμένη τη Mariah Carey. Απολαύστε το παρακάτω!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved