Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τα παιδιά μας τσάκωσαν να κάνουμε σεξ»

«Το παιδί μας τσάκωσε να κάνουμε σεξ»: Και σε ποιον γονιό, δεν έχει συμβεί!

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τα παιδιά μας τσάκωσαν να κάνουμε σεξ»

Αυτό είναι κάτι που αργά ή γρήγορα όλοι οι γονείς θα αντιμετωπίσουν. Το να μείνει ένα ζευγάρι μόνο γίνεται ολοένα και περισσότερο δύσκολο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.

Δεν μπορεί για παράδειγμα να φάει με την ησυχία του, να πάει στην τουαλέτα με την ησυχία του, να κάνει μπάνιο με την ησυχία του και η λίστα καιρό με τον καιρό μεγαλώνει. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά δεν είναι και κάτι ντροπιαστικό όπως για παράδειγμα, το να σε «τσακώσει» το παιδί σου να κάνει σεξ και μάλιστα σε μια ακατάλληλη για ανηλίκους στάση...

Αυτό αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της. Κατά τη διάρκεια που εκείνη και ο σύζυγός της έκαναν σεξ, μπήκαν στο δωμάτιο τα παιδιά τους και μάλιστα «πιάνοντάς τους στα πράσα» και σε μια άβολη στάση.



Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Kristen Bell για ποιο πράγμα έχει ντραπεί πιο πολύ στη ζωή της και απάντησε, λέγοντας ότι η πιο ντροπιαστική στιγμή ήταν όταν τα παιδιά της μπήκαν στο δωμάτιο και την τσάκωσαν να κάνει σεξ με τον σύζυγό της.

Όταν το κοινό άκουσε την απάντησή της, σοκαρίστηκε και άρχισε να κάνει επιφωνήματα. Γρήγορα όμως, η γνωστή ηθοποιός σταμάτησε τα επιφωνήματα του κοινού λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να είναι και τόσο σοκαριστικό το γεγονός ότι τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο των γονιών τους. «Τα παιδιά περπατούν, τα ζευγάρια που αγαπιούνται κάνουν σεξ, έτσι λειτουργεί ο κόσμος, δεν θα έπρεπε να σοκάρεστε για αυτό!».



Αν αναρωτιέστε τι απάντηση έδωσε η ηθοποιός στα παιδιά της, αυτό δεν το γνωρίζουμε, καθώς η ίδια δεν συνέχισε την κουβέντα. Αν όμως, σας συμβεί κάτι αντίστοιχο, ακολουθήστε τη συμβουλή του Θάνου Ασκητή.

Όπως, πολλές φορές έχει γράψει στη στήλη που διατηρεί εδώ στο Mothersblog, το Σεξ είναι ζωή, οι γονείς σε μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει να μείνουν ψύχραιμοι. Το παιδί όταν είναι μικρό δεν γνωρίζει τι κάνουν οι γονείς και τι είναι sex. Είναι οι ενοχές του γονιού είναι εκείνες που τον γεμίζουν αμηχανία και "πανικό".

Διαβάστε επίσης:
Πώς αντιδράμε όταν το παιδί, μας «πιάσει» να κάνουμε sex;

Τι να κάνουμε αν το παιδί μας δει να κάνουμε σεξ;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved