Γνωρίστε τον 6χρονο που κερδίζει εκατομμύρια παίζοντας απλά με τα παιχνίδια του!

Ο 6χρονος Ryan έχει δικό του κανάλι στο YouTube ενώ συγκαταλέγεται στους καλύτερα αμοιβόμενους YouTubers στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes.

Γνωρίστε τον 6χρονο που κερδίζει εκατομμύρια παίζοντας απλά με τα παιχνίδια του!

Ήδη, από την ηλικία των τεσσάρων ετών, ο Ryan παρακολουθούσε video στο YouTube σχετικά με τα παιχνίδια που του άρεσαν κι όταν ρώτησε τους γονείς του αν μπορεί να το κάνει και ο ίδιος, εκείνοι τον υποστήριξαν. Ετσι, γεννήθηκε το κανάλι Ryan ToysReview όπου ο μικρός ανοίγει πακέτα με τα παιχνίδια, τα δοκιμάζει, και λέει την άποψή του γι΄αυτά!

paidi

Τα βίντεο γυρίζονται από την οικογένειά του και ανεβαίνουν στο YouTube, όπου οι συνδρομητές του καναλιού του, που ανέρχονται σε εκατομμύρια, βλέπουν και ακούνε τον μικρό Ryan να περιγράφει τα παιχνίδια.



Μέχρι σήμερα περισσότερα από 800 βίντεο έχουν αναρτηθεί στο κανάλι του και τα κέρδη του μόνο το 2016 ήταν 11 εκατομμύρια δολάρια.

Όχι άδικα λοιπόν,ο μικρός κατέχει την όγδοη θέση της κατάταξης Forbes των καλύτερα αμειβόμενων YouTubers στον κόσμο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ The Verge, το κανάλι του μικρού Ryan έχει περισσότερους από 10 εκατ. συνδρομητές και αυτό μεταφράζεται σε μηνιαία έσοδα 1 εκατ. δολ. από διαφημίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «unboxing» ( ξεπακετάρισμα) είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική καθώς ακόμα και νοικοκυρές ξεπακετάρουν τα δώρα ή τα ψώνια τους και ανεβάζουν το βίντεο στο YouTube.

Διαβάστε επίσης

Δείτε πώς αυτός ο πιτσιρικάς έβγαλε εκατομμύρια από το YouTube (βίντεο)Δείτε πώς αυτός ο πιτσιρικάς έβγαλε εκατομμύρια από το YouTube (βίντεο)

Το πιο δημοφιλές βίντεο στο Youtube με πάνω από 4 εκατ. views: «Αγαπητέ μελλοντικέ σύζυγε...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved