Η Yellowsub υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall

Σε ένα ξεχωριστό πάρτι οι μικροί φίλοι της Yellowsub καλωσόρισαν τις φετινές γιορτές!

Η Yellowsub υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall

H Yellowsub μαζί με το πολυκατάστημα attica στο Golden Hall υποδέχτηκαν τους φίλους του brand σε ένα εορταστικό ταξίδι στη παιδική μόδα και το στυλ.
Στο πολύχρωμο stand που είχε στηθεί στη κεντρική είσοδο του attica στο δεύτερο όροφο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν τα δώρα των Χριστουγέννων μέσα από την ξεχωριστή συλλογή Fearless FW2017-8 και να απολαύουν ένα μοναδικό πρωινό δράσεων και εμπειριών με όλη τη μαγεία των γιορτών.

Οι μικροί καπετάνιοι της Yellowsub απόλαυσαν μοναδικές χριστουγεννιάτικες πολύχρωμες λιχουδιές και είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ξεχωριστές ζωγραφιές στους καμβάδες που είχαν στηθεί με τη βοήθεια παιδαγωγών. Παράλληλα γνώρισαν και έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια των παιδικών χρόνων των γονιών τους. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν όλοι μαζί απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, στο πλαίσιο δημιουργικής ενασχόλησης και γλυκών εμπειριών! Τέλος, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί δημιουργώντας αναμνήσεις από την έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου.

Ανάμεσα στις φίλες της Yellowsub ξεχώρισαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Έλενα Ασημακοπούλου, Σίσσυ Φειδά, Μαρία Φραγκάκη, Τζο Λαζοπούλου, η μέλλουσα μανούλα Κατερίνα Τσάβαλου, Κατερίνα Λάσπα, Μυρτώ Κάζη, Μάντυ Περσάκη Μαριάντα Πιερίδη, Κατερίνα Κόκλα, Βάσω Κολλιδά, Ίνα Παλαμά, και οι bloggers Δέσποινα Ισοπούλου, Εύη Σταθάτου, Πηνελόπη Καπνουλά, Έλενα Πάκου, Κατερίνα Μαντά, Zωή Κατσάτος, και Χριστίνα Ζάχου οι οποίες με ενθουσιασμό επισκέφτηκαν το stand της Yellowsub για να πάρουν ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Πιστές στο brand δεν έχασαν ευκαιρία να δείξουν την προτίμηση τους για τα υψηλής ποιότητας υφάσματα που θα κάνουν τα παιδιά τους να ξεχωρίσουν και σε αυτές τις γιορτές.


Τις συλλογές της Yellowsub θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στα ειδικά διαμορφωμένα corners στα πολυκαταστήματα attica (Αθήνα: City Link & Golden Hall | Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 48-50 & Mediterranean Cosmos).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved