Πασίγνωστος ηθοποιός για τρίτη φορά μπαμπάς - Τα νέα αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγο στο Instagram

Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει ξανά μπαμπάς καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος!

Πασίγνωστος ηθοποιός για τρίτη φορά μπαμπάς - Τα νέα αποκάλυψε ο ίδιος πριν λίγο στο Instagram

Τα νέα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν μερικές ώρες. Στη φωτογραφία φαίνεται η κόρη του Jasmine κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει ένα χαρτί του γράφει με μεγάλα ροζ γράμματα «Είναι κορίτσι!» και με μικρά μαύρα γράμματα, «Ανυπομονώ να γίνω μεγάλη αδερφή και επιτέλους να είμαι εγώ το αφεντικό!».



Ο 45χρονος σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: «Η Jasmine Lia, θέλει να κάνει μια ανακοίνωση - Είναι κορίτσι! Η σύντροφός μου και εγώ, είμαστε περήφανοι και ευλογημένοι που αυτή την άνοιξη θα υποδεχτούμε το δεύτερο παιδί μας! Επίσης, η Jazzy (όπως φωνάζει την κόρη του) είναι ενθουσιασμένη που εκείνη θα είναι το αφεντικό και θα προστατεύει τη μικρή της αδερφή. Για ακόμη μια φορά, ο μεγάλος μπαμπάς θα περιβάλλεται από όμορφα οιστρογόνα και δυναμικά θηλυκά!».



Η μικρούλα θα είναι η τρίτη κόρη του Dwayne Johnson ή όπως αλλιώς τον ξέρουμε Rock έχει ακόμη μια κόρη, τη 16χρονη Simone, που απέκτησε από τον πρώην γάμο του με τη Dany Garcia. Η Jasmine, θα γίνει 2 ετών την επόμενη εβδομάδα!



Διαβάστε επίσης:
«Δεν θέλω τη συμπάθειά σας»: Απέβαλε και συγκινεί με την εξομολόγησή της η γνωστή σταρ

Σίσσυ Χρηστίδου: Από τις ελάχιστες φορές που μας δείχνει τους κούκλους γιους της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved