Λίγο πριν φορέσει την μπλούζα, ποζάρει με κολάν και με γυμνή κοιλίτσα

Η κοιλίτσα της φούσκωσε πολύ!

Λίγο πριν φορέσει την μπλούζα, ποζάρει με κολάν και με γυμνή κοιλίτσα

Πριν μερικά 24ωρα η γνωστή τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία της φορώντας μόνο το σουτιέν της και κολάν, σχολιάζοντας μόνο με μερικά hastags.

«#Preggovibes #23weeks #whosayspreggocantbesexy #babyboy #babynumber3», σχολίασε η 29χρονη κάτω από τη φωτογραφία της αποκαλύπτοντας ότι διανύει την 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και εξηγώντας ότι ακόμη και οι εγκυμονούσες μπορούν να είναι σέξυ.



Τον Νοέμβριο η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η κόρη της Vivianne Rose 3 1/2 ετών είναι ενθουσιασμένη που θα αποκτήσει ακόμη ένα μικρότερο αδερφάκι αν και στην αρχή δεν έδειξε όπως είναι η διάσημη μαμά τη δυσαρέσκειά της, όταν έμαθε ότι το μωρό που πρόκειται να έρθει στην οικογένειά τους θα είναι αγόρι.

jessie

Η Jessie James είναι πολύ αγαπητή στο κοινό της. Πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε μαζί με τον αθλητή σύζυγό της τα νέα της εγκυμοσύνης μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram! «Ο Eric και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας το ότι θα γίνουμε για τρίτη φορά γονείς!», έγραψε κάτω από το αξιολάτρευτο βίντεο που δημοσίευσε στα social media και που τη δείχνει μαζί με την κόρη της Vivianne “Vivi” Rose, 3 ½ ετών και τον γιο της Eric “Bubby” Thomas II, 2 ετών, να λένε μαζί τα ευχάριστα νέα.

Διαβάστε επίσης:
«Είναι η τρίτη και τελευταία μου εγκυμοσύνη!», η δήλωση της σταρ λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα

Έλαμπε με φουσκωμένη κοιλίτσα στα American Music Awards

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved