Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το «The Christmas Factory»

8 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις!

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το «The Christmas Factory»

Το Mothersblog.gr σε συνεργασία με το The Christmas Factory, κάνουν δώρο σε 8 τυχερούς αναγνώστες, από μια διπλή πρόσκληση για το The Christmas Factory, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα:

  • Δυο διπλές προσκλήσεις για την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
  • Δυο διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
  • Δυο διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
  • Δυο διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί για να δηλώσετε συμμετοχή!

Λίγα λόγια για το The Christmas Factory

Πέντε φορές και έναν καιρό... στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου! Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το "The Christmas Factory" επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και αμέτρητα δώρα.

Από την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2017, το “The Christmas Factory” θα είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, θα σκορπάει μαγεία και θα κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!

Το “The Christmas Factory” δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει! Κάθε χρόνο είναι πιο λαμπερό και ζεστό, με ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανες εκπλήξεις, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις, καταπληκτικά παιχνίδια και το κυριότερο... με περισσότερες δωρεάν δράσεις που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου!

Φέτος όμως, στο "Τhe Christmas Factory, κάτι αλλάζει... Και αλλάζει… μαγικά! Ένα ολοκαίνουριος χώρος προστίθεται και γίνεται Σχολή Μαγείας με στόχο να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γιορτής! Μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και 3 αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία.

Για τη Σχολή Μαγείας και για πολλές άλλες δωρεάν δράσεις θα επισκεφτούμε και φέτος το υπέροχο αυτό εργοστάσιο και θα γιορτάσουμε όλο τον Δεκέμβριο και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίοου μαζί με αγαπημένους φίλους και παιδιά! Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved