Παιδική παράσταση: Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ, επιστρέφει στο Θέατρο Σοφούλη

Το πρωτότυπο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη «Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ», θα παρουσιαστεί και φέτος στο Θέατρο Σοφούλη, από τις 9 Δεκεμβρίου, με ανανεωμένο cast και πολλές εκπλήξεις.

Παιδική παράσταση: Το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο Κέικ, επιστρέφει στο Θέατρο Σοφούλη

Γιατί Χριστούγεννα χωρίς «Το Καρύδι» δεν γίνονται!

Λίγα λόγια για το έργο

Μια παράσταση που βασίζεται σε ένα παραμύθι που ο ίδιος ο δημιουργός είχε πει αυθόρμητα, ένα βράδυ στην μικρή του κόρη την Ερμιόνη, όταν αυτή ήταν τεσσάρων ετών. Το παραμύθι διανθίστηκε από τους στίχους του Κώστα Κολοβού που με τη σειρά τους συνταιριάστηκαν με τις μουσικές του Τάσου Ιωαννίδη για να μας δώσουν ένα αποτέλεσμα γεμάτο ρυθμό, μελωδία και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χαράς!

Ο Καρύδας, ένα καρύδι στο πιο ψηλό κλωνάρι της Καρυδιάς έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μπει στο Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που είναι παράδοση να φτιάχνεται στο Καρυδοχώρι. Η εμφάνιση όμως ενός πεινασμένου Άσπρου Σκώληκα στην ράχη του, που έχει πρόθεση να διεισδύσει στον φλοιό του και να φτάσει την καρυδόψιχά του, έκανε την «καρυδοψυχούλα» του να φυλλορροεί και το όνειρό του, όνειρο… «Φθινοπωρινής Νυκτός». Ώσπου να εκπληρώσει την μεγάλη του επιθυμία, το ταξίδι του θα είναι γεμάτο περιπέτεια, αγωνία, αλλά και συγκομιδή εμπειριών και μαθημάτων ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στo Culturenow.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved