Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις στο RIVER WEST με τα θεότρελα Rabbids!

Μπορεί κι εμείς οι «μεγάλοι» να… παρασυρόμαστε συχνά από τη «μαγεία» των εορτών, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα την αγαπημένη γιορτή των παιδιών και μια ξεχωριστή αφορμή για να βιώσουν κι εκείνα, έστω και για λίγες ημέρες, το δικό τους «παραμύθι».

Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις στο RIVER WEST με τα θεότρελα Rabbids!

Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς οι γονείς προσπαθούμε αυτή την περίοδο να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε τα μικρά μας να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, χωρίς παράλληλα να ταλαιπωρηθούμε. Είναι γεγονός πως η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη για αυτό και χρειαζόμαστε εναλλακτικές και συμφέρουσες προτάσεις στην πόλη, που θα ικανοποιήσουν όλη την οικογένεια.

Εμείς το ψάξαμε το θέμα και είδαμε πως, ευτυχώς, υπάρχουν μέρη «μαγικά» και άκρως χριστουγεννιάτικα για να δείξουμε στα παιδιά μας τη «μαγεία» των γιορτών, που τόσο ανάγκη έχουν. Το σημαντικό για εμάς ήταν να κάναμε μια επιλογή που θα συνδύαζε πολλές δραστηριότητες και δρώμενα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σας μια από τις αγαπημένες μας προτάσεις που σίγουρα δεν θα σας κουράσει. Για δείτε το δικό μας… θεότρελο εορταστικό πρόγραμμα.

river3

Ψώνια και Χριστούγεννα με τα αγαπημένα Rabbids

Αν θέλετε, λοιπόν, να συνδυάσετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας και να ενθουσιάσετε τα μικρά σας, μπορείτε να επισκεφτείτε από τις 9 έως τις 31 Δεκεμβρίου το RIVER WEST και να δείτε τα θεότρελα κουνέλια Rabbids να φέρνουν τα πάνω κάτω με τις σκανταλιές τους.

Τα παιδιά τα αγαπούν (τουλάχιστον τα δικά μου τρελαίνονται μαζί τους) όποτε είναι μια ευκαιρία να κάνετε εσείς τη βόλτα σας και τα ψώνια σας (άλλωστε ο ελεύθερος χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι περιορισμένος) και την ίδια ώρα, να γνωρίσουν από κοντά τα μικρά σας τους αγαπημένους τους ήρωες και να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Το σημαντικό είναι, όμως, πως στο γνωστό εμπορικό κέντρο θα λαμβάνουν χώρα όλες αυτές τις ημέρες πολλά εορταστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

river2

Στο χριστουγεννιάτικο τρένο των θεότρελων κουνελιών

Μάθαμε, λοιπόν, πως τα Rabbids, θα παρασύρουν τους μικρούς φίλους τους σε παιχνίδια με ξωτικά, παραστάσεις, παρελάσεις και εργαστήρια με κατασκευές, ενώ στο RIVER WEST θα υπάρχει και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο τρένο των θεότρελων κουνελιών, με εκπλήξεις και δώρα, για να ταξιδεύει κάθε μέρα τους νεαρούς επισκέπτες σε όλο το γιορτινό εμπορικό.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Άγιο Βασίλη

Φυσικά, από την «παρέα» δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης. Θα βρίσκεται με τον βοηθό του τον Ρελόχ και θα υποδέχεται τους μικρούς τους φίλους για Χριστουγεννιάτικες ευχές. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα θέλουν να τρέξουν στην αγκαλιά του και να τον γνωρίσουν.

river1

Διαγωνισμοί και δωράκια

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε πως, παράλληλα με όλα τα δρώμενα, θα «τρέχουν» απίστευτοι θεματικοί διαγωνισμοί στα Social Media του RIVER WEST με φανταστικά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Αυτός σίγουρα είναι ένας λόγος για να βάλουμε τη γνωριμία μας με τα Rabbids στην ατζέντα των Χριστουγέννων.

«Τσεκάρετε», λοιπόν, από τώρα το πρόγραμμά σας για να δείτε πότε θα κάνετε την εξόρμησή σας. Όποτε κι αν επιλέξετε να πάτε στο RIVER WEST, το σίγουρο είναι πως τα Rabbids είναι τόσο τρελά, που θα κάνουν τα Χριστούγεννα… άνω κάτω. Αυτός είναι, ίσως, ο λόγος που τα παιδιά μας τα λατρεύουν!

erdf

Το πρόγραμμα

-Από 9 έως 24/12: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 12.00 έως τις 20.00
-Από 27 έως 30/12: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 13.00 μέχρι τις 21.00 και τo Σάββατο από τις 12.00 μέχρι τις 20.00
-Την Κυριακή 31/12 από τις 11.00 μέχρι και τις 15.00
Η μετακίνηση και το πάρκινγκ σας:

Tο RIVER WEST βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ, τηλ. 801 22 25 050) και είναι πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

-Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
-Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με τα Mini-Bus του RIVER WEST

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved