Κέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία COCO!

Θέλεις να ταξιδέψεις με τα παιδάκια σου σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο;

Κέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία COCO!

Η νέα ταινία της Pixar με τίτλο «COCO», είναι ιδανική αφορμή για να ζήσετε μία συναρπαστική περιπέτεια, να φτάσετε μέχρι το Μεξικό και να γνωρίσετε την κουλτούρα του. Μέσα από όμορφες πολύχρωμες εικόνες, συναρπαστικούς χαρακτήρες και πολλή μουσική θα βρεθείτε στην πολύβουη Χώρα των Ζωντανών, αλλά και στη μαγική Χώρα των Προγόνων, δύο διαφορετικούς, παράλληλους κόσμους, που είναι γεμάτοι χαρά!

COCO1

Εκεί, θα παρακολουθήσετε τη συγκινητική, αστεία και καθηλωτική ιστορία του Μιγκέλ, που ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός. Η οικογένειά του, για κάποιον μυστηριώδη λόγο, απαγορεύει τη μουσική, αλλά εκείνος είναι φιλόδοξος και πιστεύει πραγματικά στο ταλέντο του. Έτσι, θα κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του και να φτάσει στην κορυφή! Μέσα από πολλές περιπέτειες και νέες εμπειρίες θα ανακαλύψει και ένα πραγματικά σημαντικό μυστικό, που αφορά στην κρυφή ιστορία της οικογένειάς του.

Μη χάσεις την ξεχωριστή αυτή ταινία, που αξίζει να απολαύσεις με τα αγγελούδια σου. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας, που θα διαρκέσει από τις 6 μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Δέκα τυχερές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στα Village στο The Mall Athens.

COCO2

Δοκίμασε την τύχη σου και κάνε το καλύτερο δώρο στα μικρά σου: Απολαύστε μαζί την κινηματογραφική προβολή και τραγουδήστε τις μοναδικές της μελωδίες, που υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Michael Giacchino!

Και αν δεν τα καταφέρεις, μην απογοητεύεσαι! Το «COCO» κυκλοφορεί στις 14 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Παρακολούθησε το τρέιλερ για να πάρεις μία γεύση για όλα όσα θα δεις στη μεγάλη οθόνη:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved