Η Coca-Cola χάρισε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Mia μοναδική γιορτή που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Η Coca-Cola χάρισε μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές  στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS

Η Coca-Cola, πιστή στο ραντεβού της εδώ και 13 συνεχόμενα χρόνια, βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, προσκαλώντας τους μικρούς της φίλους σε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, το αγαπημένο brand, διοργάνωσε αποκλειστικά για τα Παιδικά Χωριά SOS μια εκδήλωση γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια και χαμόγελα, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν.

Η Coca-Cola προχώρησε και φέτος στην οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, καλύπτοντας μέρος από τις βασικές τους ανάγκες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πει «ευχαριστώ» σε όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν ώστε οι γιορτές των παιδιών να είναι ακόμα πιο ξεχωριστές!

Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρωματιστά στολίδια και λαμπερά φωτάκια, λούτρινες αρκούδες και τάρανδοι, στόλισαν την αίθουσα της εκδήλωσης μαγνητίζοντας το βλέμμα των παιδιών. Στη συνέχεια, μικροί και μεγάλοι, «ταξίδεψαν» στο μαγικό κόσμο των Καλικάντζαρων μέσα από ένα διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, ενώ τη μαγεία των Χριστουγέννων έφερε ο μάγος, ο οποίος καθήλωσε τα παιδιά με τα κόλπα του!

Τέλος, ο Άγιος Βασίλης παρέα με τα ξωτικά βρέθηκαν και φέτος στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στη Βάρη, ενθουσιάζοντας τα παιδιά, μοιράζοντας δώρα και σκορπίζοντας χαμόγελα.

#TasteTheFeeling
#cocacolagreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved