Με αυτή τη φωτογραφία η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι γέννησε και ότι απέκτησε κόρη

Η ηθοποιός έγινε μανούλα για πρώτη φορά!

Με αυτή τη φωτογραφία η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι γέννησε και ότι απέκτησε κόρη

Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έγινε μαμά, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία που γράφει «Είναι κορίτσι» συνοδεύοντάς το με το εξής σχόλιο: «Είμαι κατενθουσιαμένη που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι το πανέμορφο κοριτσάκι μου, ήρθε στις ζωές μας και οι καρδιές μας ξεχειλίζουν από αγάπη για εκείνη!»



Το όνομα που επέλεξε για την κόρη της είναι Sadie Rauch, όπως έγραψε άλλωστε και η ίδια η Melissa Rauch. Η Sadie είναι το πρώτο παιδί για την ίδια και τον σύζυγό της Winston. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς τον Ιούλιο (2017) μετά από μία αποβολή.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον δύσκολο δρόμο που διέσχισα για να φτάσω μέχρι εδώ!», είχε αναφέρει στο ποστ της τον Ιούλιο, ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος. «Σε όλους εκείνους που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο που βρισκόμουν και εγώ σας στέλνω την αγάπη μου σήμερα και πάντα!».

melissa miscarriage

Για εκείνη την εποχή μίλησε στο Glamour.com, «Τη διάρκεια που θρηνούσα την απώλεια του εμβρύου μου ή που πάλευα με τα προβλήματα υπογονιμότητας, κάθε χαρά ή κάθε αναπάντεχη ανακοίνωση εγκυμοσύνης έμοιαζε σαν αγκάθι στην καρδιά μου. Δεν είναι ότι δεν χαιρόμουν για όλους εκείνους αλλά σκεφτόμουν "Γιατί αυτές οι λαμπερές, υγιής και γόνιμες γυναίκες μπορούν τόσο εύκολα να κάνουν κάτι που εγώ δεν μπορώ;" Όταν σκεφτόμουν να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου, το μόνο που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν μια άλλη γυναίκα να θρηνεί τη δική της απώλεια όπως εγώ κάποτε, να ανησυχεί ότι ποτέ δεν θα καταφέρει να μείνει έγκυος ξανά. Ένιωθα ότι έπρεπε να μοιραστώ μαζί με το χαρμόσυνο αυτό νέο και τις δυσκολίες που πέρασα κι εγώ για να καταφέρω αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved