Πώς θα κρατήσεις ζεστό το παιδάκι σου;

Συγκεντρώσαμε τα πιο κατάλληλα μπουφάν και ρούχα για τις κρύες μέρες του Χειμώνα

Πώς θα κρατήσεις ζεστό το παιδάκι σου;

«Ζακέτα έβαλες;» Είναι η κλασική έκφραση που μας θυμίζει τη μαμά μας και το μεγάλο της άγχος. Τότε μπορεί να γκρίνιαζες, τώρα όμως «πιάνεις» τον εαυτό σου να επαναλαμβάνει τις ίδιες ακριβώς λέξεις, κάθε φορά που το παιδάκι σου ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές και έξυπνες λύσεις, προκειμένου να κρατήσεις ζεστό το αγγελούδι σου τις κρύες μέρες του Χειμώνα και να το φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) τα παιδάκια πρέπει να φορούν ένα επιπλέον ρούχο από ότι φορούν οι ενήλικες. Επίσης, καλό είναι να προτιμάς πολλά και ελαφριά ρούχα, δημιουργώντας στρώματα μόνωσης που εμποδίζουν τις απώλειες θερμότητας από το σώμα, παρά να επιλέγεις λίγα και βαριά ρούχα που δεν προστατεύουν αποτελεσματικά από το κρύο.

Πώς να ντύσω το παιδάκι μου για να μην αρρωστήσει;

intersport

Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις μία ποιοτική παιδική φόρμα που επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, ώστε ο μικρός σου μπόμπιρας να μπορεί να παίζει ανενόχλητος, αλλά και κολάν που θα χαρίσει άνεση και στυλ στη μικρή σου πριγκίπισσα που θέλει να είναι πάντα κομψή. Απαραίτητη σε κάθε περίπτωση είναι η ζακέτα, η οποία σε συνδυασμό με ένα ενισχυμένο μπουφάν θα προστατέψει αποτελεσματικά τα παιδάκια σου από το κρύο.

Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι είναι καλύτερο να αφήσεις τα μικρά σου να παίξουν για λίγο σε εξωτερικούς χώρους παρά να παραμένουν σε κλειστούς χώρους, που αυτήν την περίοδο δεν αερίζονται καλά, ενώ λόγω του συνωστισμού αυξάνονται οι πιθανότητες για μετάδοση ασθενειών. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, άσε τα παιδάκια σου να τρέξουν, να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι στη φύση. Απλά, φρόντισε να τα έχεις ντύσει κατάλληλα!

Περισσότερες οικονομικές επιλογές, αλλά και πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα λατρέψουν τα αγγελούδια σου μπορείς να βρεις στη σελίδα της INTERSPORT. Εμείς επιλέγουμε τη δημοφιλή εταιρεία, για έναν ακόμη πιο σημαντικό λόγο: Με κάθε αγορά παιδικών ρούχων, η INTERSPORT «ζεσταίνει» τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, προσφέροντας 600 μπουφάν! Έτσι, δε θα κάνεις ένα δώρο μόνο στο μικρό, αλλά θα χαρίσεις χαμόγελα σε πολλά ακόμη αγγελούδια, που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου.

Οικονομικές επιλογές για όλη την οικογένεια

Το παιδάκι σου μπορεί πάντα να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, μην ξεχνάς όμως να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Επειδή «τρέχεις» όλη μέρα για να τους περιποιηθείς όλους, πρέπει κι εσύ να νιώσεις απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με την οικογένειά σου. Επένδυσε σε ένα ζεστό μπουφάν και ευχαριστήσου τις βόλτες με τα παιδάκια σου. Τέλος, για να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο, φρόντισε και για τον σύντροφό σου, χαρίζοντάς του ένα ιδιαίτερο πανωφόρι. Πόσο θα σου κοστίσει να ντύσεις ολόκληρη την οικογένεια;

Η INTERSPORT φροντίζει για κάθε πορτοφόλι, προσφέροντας αποκλειστικές προσφορές. Ενδεικτικά, θα βρεις αντρικά και γυναικεία μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 39,99€, καθώς και παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 29,99€!

Πάρε ιδέες για να κάνεις τα πιο πρακτικά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ντυθείτε καλά και απολαύστε όλοι μαζί συναρπαστικές δραστηριότητες, ενδιαφέρουσες εκδρομές και νέες εμπειρίες!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved