Κέρδισε παραμυθένια δώρα για τα παιδιά σου!

Οι εκδόσεις Διόπτρα σου κάνουν δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για το θεματικό πάρκο «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» και έξι βιβλία του μεγάλου παραμυθά.

Κέρδισε παραμυθένια δώρα για τα παιδιά σου!

Θέλεις να προσφέρεις μία πραγματικά συναρπαστική εμπειρία στα παιδάκια σου; Ένας πρωτόγνωρος παραμυθένιος κόσμος γεμάτος συναρπαστικές περιπέτειες, εκπλήξεις και πολλές ιστορίες που θα μεταφέρουν τα μικρά σου σε φανταστικά μέρη, παρέα με ενδιαφέροντες ήρωες από τα νέα παραμύθια του αγαπημένου θαυματοποιού παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά!

proskili

Οι εκδόσεις Διόπτρα φέτος κάνουν σε εσένα και τα αγγελούδια σου πρωτότυπα αλλά και διαχρονικά δώρα. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και λάβε μέρος στον διαγωνισμό, που θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, για να κερδίσεις ένα από τα εξής:

-10 διπλές προσκλήσεις για το Θεματικό Πάρκο & Μουσείο «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»
-2 βιβλία «Κοκκινομπλουτζινίτσα»
-2 βιβλία «Πλατς Μουτς!»
-2 βιβλία «Έξι στολίδια ταξιδεύουν»

Διασκέδαση στο Θεματικό Πάρκο & Μουσείο «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»

Στο μαγικό αυτό περιβάλλον, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo – Maroussi, τα αγγελούδια σου θα ανακαλύψουν και θα γνωρίσουν τους ήρωες των νέων παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, θα παίξουν, θα δημιουργήσουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν διαδραστικές εμπειρίες.

Το συναρπαστικό αυτό ταξίδι στους Μυστικούς Κόσμους του μεγάλου δημιουργού έχει ξεκινήσει από τις 3 Νοεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως τις 3 Φεβρουαρίου 2018. Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας και τις δραστηριότητες του θεματικού πάρκου μπορείς να βρεις εδώ.

Ποια είναι τα νέα ανατρεπτικά παραμύθια του μεγάλου δημιουργού;

Τα καινούργια βιβλία του αγαπημένου θαυματοποιού παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα, στη σειρά με τίτλο «Άνω κάτω παραμύθια». Πρόκειται για τις νέες ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, ανατρεπτικές και χιουμοριστικές εκδοχές των κλασικών παραμυθιών.

Η Κοκκινομπλουτζινίτσα

trivizas

Δώσε, λοιπόν, την ευκαιρία στα αγγελούδια σου να μάθουν την ιστορία της Κοκκινομπλουτζινίτσας, που ανατρέποντας το αναχρονιστικό στερεότυπο της παθητικής ηρωίδας, αντί να περιμένει από τον κυνηγό να τη σώσει, προσποιείται ότι εντυπωσιάζεται από την υποκριτική ικανότητα του λύκου να παριστάνει τη γιαγιά και τον προτρέπει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο Χόλιγουντ με συγκλονιστικά αποτελέσματα!

Πλατς Μουτς!

trivizas3

Διάβασε στα μικρά σου το «Πλατς Μουτς!», που περιγράφει την ιστορία της πριγκίπισσας Φλουρένιας, η οποία αποτινάσσει τα βασιλικά της προνόμια και επιλέγει να αυτοδιαχειρισθεί την ευτυχία της με απρόσμενο τρόπο.

Έξι στολίδια ταξιδεύουν

trovizas

Χάρισέ τους την πιο γιορτινή ιστορία, με το βιβλίο τα «Έξι στολίδια ταξιδεύουν», στο οποίο έξι χριστουγεννιάτικα στολίδια δραπετεύουν ένα βράδυ από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και γυρίζουν τον κόσμο με ένα ιπτάμενο χαλί!

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε τα πιο όμορφα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδάκια σου. Διασκεδάστε μαζί, διαβάστε ενδιαφέροντα παραμύθια και μοιραστείτε τις πιο όμορφες γιορτινές εκπλήξεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved