Κι όμως είναι έγκυος στον 6ο μήνα

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία αλλά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι έγκυος.

Κι όμως είναι έγκυος στον 6ο μήνα

Περισσότερο μοιάζει να έχει φάει κάτι και να έχει φάει κάτι και να έχει φουσκώσει παρά να είναι σε ενδιαφέρουσα και μάλιστα ολοκληρώνοντας το δεύτερο τρίμηνο.

Πριν μερικές ώρες η 30χρονη δημοσίευσε φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάροντας με ένα μαύρο σουτιέν και με γυμνή κοιλίτσα. «Τρίτη φορά που ο Leo (έτσι θα ονομάσει τον γιο της) είναι στη Νέα Υόρκη!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με περισσότερους από 6.000 χρήστες να έχουν σχολιάσει το μέγεθος της κοιλιάς της. «Περίμενε... Φαγητό ή έγκυος τελικά;», έγραψε ένας χρήστης από τους 11 εκατομμύρια followers που ακολουθούν τη διάσημη μέλλουσα μανούλα.



Βλέπετε η Chiara Ferragni δεν είναι απλά ένα μοντέλο αλλά και Fashion blogger που ακολουθούν αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο.

«Απίστευτο το πόσο μικρή είναι η κοιλίτσα σου!», σχολίασε ένας άλλος χρήστης, «Πού είναι το μωρό;», έγραψε ένας άλλος, «Νιώθει παγιδευμένο εκεί μέσα!».

Φυσικά και η Ferragni δεν είναι η πρώτη διάσημη μαμά που δέχεται επικριτικά σχόλια για το σώμα της και την εγκυμονούσα κοιλίτσα της. Η Sarah Stage, έγινε πρωτοσέλιδο αυτή τη χρονιά για τους κοιλιακούς που είχε κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου. Η Kate Middleton, που περιμένει το τρίτο της παιδί, δέχτηκε άσχημη κριτική για της φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι στο Instagram τον περασμένο μήνα, «Δεν μπορώ απλά να πιστέψω ότι είναι έγκυος. Μα είναι τόσο αδύνατη!»



Η Ferragni, πρώην φοιτήτρια της Νομικής, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον ράπερ αρραβωνιαστικό της Fedez. Της έκανε πρόταση γάμου στα 30α της γενέθλια κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην Ιταλία. Τέσσερις μήνες μετά, η ίδια κατέκτησε την 1η θέση στο Forbes στην κατηγορία της μόδας.



Το ζευγάρι κατάγεται από την Ιταλία αλλά ζουν στο Λος Άντζελες. Η σχέση τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved