Η σύντροφος του σούπερ σταρ γέννησε πριν λίγες μέρες και δεν έχει σταματήσει να βγαίνει

Δεν έχουν περάσει 10 μέρες από τον τοκετό και η σύντροφος του σούπερ σταρ, δεν έχει σταματήσει να βγαίνει.

Η σύντροφος του σούπερ σταρ γέννησε πριν λίγες μέρες και δεν έχει σταματήσει να βγαίνει

Συγκεκριμένα, στις 12 Νοεμβρίου, η σύντροφος του σταρ έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι ως λεχώνα και νέα μανούλα, θα ήταν μέσα στο άγχος και πάνω από το μωρό, εκείνη πραγματοποιεί τις πρώτες της εξόδους, στο πλευρό του αγαπημένου της. Και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Την βλέπεις και αναρωτιέσαι, πραγματικά, αν ήταν ποτέ έγκυος.

Ο λόγος για την Georgina Rodriguez, τη σύντροφο του Cristiano Ronaldo. Το όμορφο μοντέλο, πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το πρώτο για εκείνη και το τέταρτο για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος και με τη βούλα είναι πολύτεκνος.

ronaldo

Ο ερχομός της μικρής έχει ξετρελάνει το ζευγάρι, αλλά και το μεγαλύτερο γιο του Ronaldo ο οποίος εξ’ αρχής πήρε σοβαρά το ρόλο του ως μεγάλος αδελφός. Επίσης, για το Ronaldo η νεογέννητη Alana Martina είναι η δεύτερη κόρη.

Όσο για τη σύντροφό του, Georgina – αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν πριν λίγο καιρό – κέρδισε την πρώτη «μάχη» με την πεθερά. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, η μητέρα του ποδοσφαιριστή ήθελε η εγγονή της να πάρει το όνομά της, αλλά η Georgina δε συμφωνούσε και όπως φαίνεται πέρασε το δικό της, αφού την πεθερά τη λένε, Maria Dolores.

ronaldo1



Πάντως και αυτό είναι κάτι που φαίνεται, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ο ερχομός της κόρης τους, τους έφερε πιο κοντά. Μάλιστα, στην τελευταία τους έξοδο, το βράδυ του Σαββάτου, σε in spot της Μαδρίτης, ο Ronaldo ανέβασε στο Instagram φωτογραφία μαζί με την αγαπημένη του, σχολιάζοντας ότι βρίσκεται στο καλύτερο spot της πόλης, με την καλύτερη παρέα! Εμείς, πάλι, έχουμε να σχολιάσουμε: το πόσο σύντομα μπορούν να επανέλθουν κάποιες γυναίκες, μετά από μία γέννα φτου, φτου σκόρδα. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη τους έξοδο. Την περασμένη Πέμπτη, ο ποδοσφαιριστής είχε ανεβάσει και πάλι φωτογραφίας τους από βραδινή βόλτα, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη του Cristiano Ronaldo (pics)

Τρυφερές στιγμές για τον Ronaldo και τη σύντροφό του Georgina Rodriguez

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved