Οι σκέψεις της μικρής Mila για τον Άγιο Βασίλη που μας προβλημάτισαν (vds)

Η Mila, η σταρ του YouTube «ξαναχτυπά», βάζοντας στο στόχαστρο τον Άγιο Βασίλη. Μόνο, που οι σκέψεις της μικρούλας, μας προβλημάτισαν.

Οι σκέψεις της μικρής Mila για τον Άγιο Βασίλη που μας προβλημάτισαν (vds)

Η Mila είναι η μικρή σταρ του Youtube και κάθε βίντεο της, που ανεβαίνει, σαρώνει σε views. Δεν ξέρουμε, αν οι σκέψεις της, που μοιράζεται μπροστά στον ερασιτεχνικό φακό της οικογένειάς της, είναι δικές της, όμως, τις αναλύει με τόσο χαριτωμένο τρόπο που τη λατρεύεις.

Πολλές φορές, τα όσα σκέφτεται, πιστεύει, επιθυμεί δε συνάδουν με την ηλικία της. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που πιστεύουν ότι κατά κάποιον τρόπο, η «δαιμόνια» μαμά της, της υπαγορεύει τι θα πει, γνωρίζοντας ότι θα αναπαραχθεί από εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου. Η παραπάνω άποψη ότι δεν είναι και τοσο αυθόρμητες οι σκέψεις της, ενισχύθηκαν με το τελευταίο βίντεο της Mila, η οποία αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο τον Άγιο Βασίλη, την ύπαρξη του οποίου δεν πιστεύει και πολύ.

Μάλιστα, το μόλις 3 χρονών κοριτσάκι στο επίμαχο βίντεο, χρησιμοποιεί μία αργκό φρασεολογία, για να χαρακτηρίσει τον Άγιο Βασίλη, που μόνο προβληματισμό, μας δημιούργησε. «Ο μάγκας», «Τώρα δηλαδή με παρακολουθεί, αν κοιμάμαι ή αν είμαι ξύπνια;», «Αυτός ο τύπος δεν έχει προσωπική ζωή», είναι κάποια από τα λεγόμενά της, που όσο και χαριτωμένα και αν τα λέει, σε βάζει σε σκέψεις.

Είναι δυνατόν ένα κοριτσάκι, μόλις 3 χρόνων, να σκέφτεται κατά αυτόν τρόπο; Και αν δεν είναι δικές της οι σκέψεις αυτές, στο «βωμό» των views, μέχρι πόσα μπορείς να «θυσιάσεις» από την παιδικότητα του παιδιού σου; Πάντως, αυτή είναι η πρώτη φορά – από τότε που η Mila μάς συστήθηκε διαδικτυακά – που οι χρήστες διχάστηκαν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κατέκρινα, προβληματίστηκαν, θύμωσαν ή πικρογέλασαν με το επίμαχο βίντεο.

Δείτε το και θα καταλάβετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved