Lady Gaga: Ο σύντροφός της έκανε ένα ιδιαίτερο τατουάζ για εκείνη και σόκαρε το διαδίκτυο

Την αγάπη του για τη Lady Gaga θέλησε να εκφράσει ο σύντροφός της, Christian Carino κι έκανε ένα ιδιαίτερο τατουάζ για εκείνη. Και το σχέδιο ήταν αρκετό για να «ρίξει» το διαδίκτυο!

Lady Gaga: Ο σύντροφός της έκανε ένα ιδιαίτερο τατουάζ για εκείνη και σόκαρε το διαδίκτυο

Το να κάνεις τατουάζ αφιερωμένο στον/στη σύντροφό σου, είναι συνηθισμένο σε ερωτευμένους ανθρώπους. Άλλωστε, με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν στο έτερο τους ήμισυ, τον έρωτα τους. Και αυτό ακριβώς θέλησε να κάνει ο αρραβωνιαστικός της, Christian Carino. Να αφήσει την αγαπημένη του ανεξίτηλη πάνω του. Και τα κατάφερε με τον πιο πομπώδη τρόπο.

Γιατί βλέπεις, ο γνωστός ατζέντης επέλεξε να κάνει τατουάζ στο μπράτσο του, το πρόσωπο της διάσημης τραγουδίστριας! Και αν η Lady Gaga μπορεί να υπερηφανεύεται ότι καταφέρνει κάθε φορά να μας προκαλεί με τις εμφανίσεις της, ο αρραβωνιαστικός της, της «έκλεψε» τη δόξα, καταφέρνοντας να σοκάρει το διαδίκτυο με την έμπνευσή του. Και να επικρατήσει στα social media, στην κυριολεξία, πανικός!

carino

Όπως διαβάζουμε στη Thesun.com, μία φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της, που ανέβασε στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια και αποκάλυπτε το τατουάζ του, ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό ανάμεσα στους χρήστες. «Ο σύντροφος της Lady Gaga έχει στο μπράτσο του, τατουάζ το πρόσωπό της» έγραψε ένας χρήστης και ξεκίνησε ο κακός χαμός, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

gaga carino

Υπήρξαν εκείνοι, που βρήκαν άκρως ρομαντική την κίνηση του και η έμπνευση του, τους συγκίνησε τα μάλα. Μάλιστα, οι πιο ρομαντικοί είδαν να ζωντανεύει μπροστά τους ένας έρωτας, βγαλμένος από παραμύθι. Αυτά, για τις ρομαντικές ψυχές τους διαδικτύου. Γιατί υπήρξαν και οι ψυχές εκείνες, οι όχι και τόσο ρομαντικές, που βρήκαν τρομακτικό και απαίσιο το τατουάζ. Και ήταν οι περισσότερες, αφού τα αρνητικά σχόλια «έπεφταν» βροχή.

gaga carino tatoyaz



«Είμαι ο μόνος που το βρίσκει ανατριχιαστικό όλο αυτό;», αναρωτήθηκε ένας φαν και όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν ο μόνος, αφού πολλοί συμφώνησαν μαζί του. «Νομίζω, ότι είναι ένα μικρό τέρας μεταμορφωμένο» έγραψε ένας άλλος. Δεν ξέρουμε, ποια ήταν η αντίδραση της Lady Gaga, στο σχέδιο του αγαπημένου της. Φανταζόμαστε ότι θα το βρήκε υπέροχο. Άλλωστε, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ο Christian Carino είναι ένας άνθρωπος, που στηρίζει με κάθε τρόπο τη διάσημη τραγουδίστρια, ενώ ήταν δίπλα της, στην περιπέτεια με την υγεία της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved