Μαμά δεν είναι μόνο εκείνη που γεννά: Το μεγαλείο της υιοθεσίας μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο

Η υιοθεσία δεν κάνει μια γυναίκα λιγότερο μητέρα, κάθε άλλο!

 

Μαμά δεν είναι μόνο εκείνη που γεννά: Το μεγαλείο της υιοθεσίας μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο

Μαμά δεν είναι μόνο εκείνη που γεννά αλλά εκείνη που μεγαλώνει ένα παιδί, που το αγαπά, που το φροντίζει, που ξενυχτά στο πλευρό του, που κάνει τα πάντα για να μην του λείψει τίποτα που του προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής και ένα σταθερό οικογενειακό περιβάλλον.

Το ζευγάρι που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, δεν μπορεί να κάνει παιδιά, για αυτό και βρήκε ως μόνη λύση την υιοθεσία. Οι δυο τους βρίσκονται στο μαιευτήριο, όταν τους ανακοινώνεται ότι μόλις γεννήθηκε η κόρη τους και ότι σε λίγες μέρες θα μπορούν να την έχουν κοντά τους.

Οι δυο τους ετοιμάζονται να την υποδεχτούν και όταν τη συναντούν για πρώτη φορά και οι δύο, μαμά και μπαμπάς, ξεσπούν σε δάκρυα χαράς και ευτυχίας. Επιτέλους απέκτησαν το δικό τους παιδί και τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Όταν επιστρέφουν στο σπίτι δεν είναι μόνο δύο αλλά τρεις και σπεύδουν μέσα από τον υπολογιστή τους να ενημερώσουν και τους γονείς τους ότι πλέον έχουν γίνει παππούδες και γιαγιάδες. Ότι απέκτησαν τόσο ξαφνικά και τόσο αναπάντεχα ένα εγγονάκι.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο αλλά ακούστε και τον όρκο που δίνουν αυτοί οι δύο γονείς στο υιοθετημένο κοριτσάκι τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved