Adam Levine: Η γυμνή του φωτογραφία παρέα με την κόρη του που έριξε το Instagram

Η 28χρονη κόρη του Adam Levine, Behati Prinsloo, δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία του συζύγου της και της κόρης της.

Adam Levine: Η γυμνή του φωτογραφία παρέα με την κόρη του που έριξε το Instagram

Κάποιοι χρήστες τη σχολίασαν γλυκιά και κάποιοι άλλη προκλητική και υπερβολική. Το αγγελάκι της Victoria Secret έκρυψε τα επίμαχα σημεία με δυο ροδάκινα emoji ενώ το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία τους ήταν «Ίδιοι μα διαφορετικοί». Μπαμπάς και κόρη ετοιμάζονται για το βραδινό του μπάνιο!



Το όμορφο μοντέλο που είναι έγκυος για δεύτερη φορά, έχασε το fashion show της Victoria Secret στη Σανγκάη, όμως φρόντισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να στείλει το δικό της μήνυμα. «Στέλνω την αγάπη μου σε όλα τα κορίτσια στο σόου, ξέρω ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και χρειάζεται η βοήθεια όλων για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Το πνεύμα μου βρίσκεται κοντά σας!».



Ο Adam Levine, που περιμένει πώς και πώς να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά και που χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο, παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, ότι θέλει να κάνει πολλά παιδιά. «Θέλω πολλά παιδιά. Μου αρέσει το χάος. Μου αρέσει!».



Όσο για τη μητρότητα; Η Behati σε δική της δήλωση έχει πει, «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αγαπηθεί τόσο. Αγαπώ τον Adam, αλλά όταν παντρευτείς κάποιον και τον ερωτευθείς, πιστεύεις ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή. Και τότε, αποκτάς παιδί και είναι η υπέρτατη αγάπη!».

Διαβάστε περισσότερα:
Ο Adam Levine μιλά για την πατρότητα: «Η ζωή με την κόρη μου είναι μία όμορφη εμπειρία!»
O Adam Levine μοιράζεται την topless φωτογραφία της εγκυμονούσας γυναίκας του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved