Γέννησε κρυφά πριν από περίπου ένα μήνα και πριν μερικά 24ωρα ανακοίνωσε τα νέα

Η ηθοποιός αν και έμεινε έγκυος χωρίς να το έχει προγραμματίσει, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Γέννησε κρυφά πριν από περίπου ένα μήνα και πριν μερικά 24ωρα ανακοίνωσε τα νέα

Όπως η ίδια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μερικά 24ωρα, στις 20 Οκτωβρίου και έκτοτε με τον σύζυγό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα νέα έκανε γνωστά μαζί με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της.



«Ευχαριστώ και πιο πολύ ευχαριστώ τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό στην κλινική Mount Sinai, που βοήθησαν να έρθει στη ζωή η μεγαλύτερη πηγή της χαράς. Γεια σου κόσμε», σχολίασε η ηθοποιός κάτω από την πρώτη φωτογραφία, που δείχνει την ίδια να κρατά το χεράκι του γιου της.

Ο ερχομός του μικρού Strummer Newcomb Cook ήρθε εβδομάδες μετά τον κρυφό γάμο της Julia Stiles με τον Preston J. Cook . Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί την Πρωτοχρονιά του 2015 σε μια ιδιωτική τελετή στο Isla Grande στην Κολομβία.



Αυτή η εγκυμοσύνη, όπως είχε πει σε συνέντευξή της η Stiles, ήταν έκπληξη ακόμη και για την ίδια, μιας και κανείς δεν την είχε προγραμματίσει. Αν και η οικογένεια υπήρχε στα μελλοντικά σχέδιά της, η ίδια δεν το σκεφτόταν. Όμως ο Θεός, όπως φαίνεται είχε άλλα σχέδια για την ίδια και τον σύζυγό της.

Τώρα πια, δηλώνει ευτυχισμένη και χαρούμενη που έχει γίνει μαμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved