Δύο γυναίκες την έκριναν επειδή θήλασε τον γιο της δημόσια. Δείτε τι έκανε για να τις εκδικηθεί

Η Brittni Medina, επισκέφθηκε την Disneyland στην Καλιφόρνια, μαζί με τον 10 μηνών γιο της και τον σύζυγό της.

Δύο γυναίκες την έκριναν επειδή θήλασε τον γιο της δημόσια. Δείτε τι έκανε για να τις εκδικηθεί

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους ο μικρός της πείνασε και έτσι σκέφτηκε να τον θηλάσει δημόσια.

Δύο γυναίκες, που βρισκόντουσαν κοντά της όμως, ενοχλήθηκαν αρκετά, αρχίζοντας τα επικριτικά σχόλια και μάλιστα δυνατά. Όπως η ίδια ισχυρίστηκε, άρχισαν να της φωνάζουν να πάει σε μια τουαλέτα να θηλάσει αν θέλει να ταΐσει το παιδί της και όχι να το κάνει δημόσια.

Αυτό όμως, δεν την αποθάρρυνε τη Medina και έτσι αντί να ντραπεί, να σταματήσει το θηλασμό και να πάει σε κάποιον ιδιωτικό χώρο να ταΐσει το μωρό της, αποφάσισε να τις εκδικηθεί. Με ποιον τρόπο;

betrina

Χωρίς να σταματήσει να θηλάζει τον γιο της, τις πλησίασε και ζήτησε από τον άνδρα της να τη φωτογραφίσει, έχοντας πίσω της τις κυρίες που είχαν κάνει πιο πριν τα αρνητικά σχόλια. Το αποτέλεσμα;

Όπως μπορείτε να δείτε, η νεαρή μητέρα χαμογελά ενώ οι δύο κυρίες πίσω της δείχνουν αρκετά ενοχλημένες. «Αυτές οι γυναίκες έκαναν άσχημα σχόλια έτσι αποφάσισα να μετακινηθώ και να βγω φωτογραφία μαζί τους. Όχι για να με προσέξουν αλλά για να αρχίσουν όλοι να σκέφτονται ότι δεν είναι ντροπή να ταΐζεις το παιδί σου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram.

medina

Όπως αργότερα η ίδια ανέφερε, συνήθισε να θηλάζει δημόσια και τον μεγαλύτερο γιο τη όταν ήταν μωρό και μάλιστα χρησιμοποιώντας κάποιο σκέπασμα, αλλά ακόμη και τότε δεχόταν τα ίδια σχόλια, για αυτό το λόγο και σταμάτησε να χρησιμοποιεί κάποιο σκέπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Η «θρασύτατη» μαμά, δημοσίευσε αυτή τη φώτο ένα χρόνο πριν, όμως την κοινοποιούν ακόμη
Το Facebook «κατέβασε» φωτογραφία ηθοποιού που θήλαζε δημόσια τον γιο της μετά από καταγγελία χρήστη
Γυναίκα θηλάζει δημόσια. Δείτε τις αντιδράσεις των επιβατών του μετρό (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved