Kim Kardashian: Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που δεν κάλεσε την παρένθετη μητέρα στο baby shower

Δύο μήνες πριν τον ερχομό της κόρης της, η Kim Kardashian έκανε το καθιερωμένο baby shower, που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/11)

Kim Kardashian: Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που δεν κάλεσε την παρένθετη μητέρα στο baby shower

Και ήταν όλοι εκεί. Σύσσωμη η οικογένεια Kardashian, φίλες και γνωστές. Ωστόσο, από τη βραδιά, που ήταν αφιερωμένη στο μωρό, που έρχεται, είχαμε μία ηχηρή απουσία. Εκείνη της παρένθετης μητέρας, η οποία κυοφορεί το τρίτο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West. Και η απουσία της, εννοείται ότι δεν πέρασε απαρατήρητη.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο και μετά από ερώτηση της καλής της φίλης, Loni Love, αν κάλεσε την παρένθετη μητέρα, η ριάλιτι σταρ, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Αφού απάντησε ότι δεν την κάλεσε, εξήγησε το λόγο της απόφασής της. Και δεν είναι άλλος, από τα παιδιά της. Τόσο η 4χρονη North, όσο και ο 2χρονος Saint δεν έχουν και πολλή ιδέα για την όλη κατάσταση και τον ερχομό της αδελφής τους. Η Kim Kardashian δεν έχει βρει ακόμη τον τρόπο για να τους εξηγήσει, τι ακριβώς συμβαίνει και γι’ αυτό δεν ήθελε να παραβρεθεί στο baby shower, η παρένθετη μητέρα, μήπως και η παρουσία της προκαλέσει σύγχυση στα παιδιά της.

kim kardashian baby shower

«Εννοείται ότι ήθελα να είναι εδώ και εκείνη, αλλά είναι περίεργη λίγο η κατάσταση», ακούγεται να λέει. Και αποκαλύπτει ότι η υπόλοιπη οικογένεια της, έχει γνωρίσει την κοπέλα, που θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Αλλά δεν την έχει γνωρίσει στα παιδιά της, επειδή θέλει ακόμη χρόνο για να δει πώς θα τους εξηγήσει την όλη κατάσταση, ώστε να την αντιληφθούν καλύτερα και να αποδεχτούν ότι την αδελφή τους θα τη γεννήσει μία άλλη γυναίκα και όχι η μαμά τους.

Μάλιστα, τόνισε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της είναι με το παραπάνω ευχαριστημένοι με τη γυναίκα, που επέλεξαν να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. «Την αγαπώ. Έχω την καλύτερη σχέση με την παρένθετη μητέρα του παιδιού μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», δηλώνει χαρακτηριστικά η Kim Kardashian.

north west



Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν υπέρ της ιδέας να αποκτήσει παιδί με παρένθετη μητέρα, μετά την απαγόρευση των γιατρών να μείνει ξανά έγκυος, αφού θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της. «Όποιος πει ότι είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσει παιδί, κάνει μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο δύσκολο να ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο, διότι απλά δεν έχεις εσύ τον έλεγχο της εγκυμοσύνης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Και είχε καταλήξει λέγοντας ότι έχοντας την εμπειρία δύο προηγούμενων κυήσεων, αυτή η φορά τής είναι δύσκολη και επίπονη συναισθηματικά. Εξίσου, δύσκολη, έχοντας και μεγάλο ρίσκο, ήταν η επιλογή της γυναίκας, που θα αναλάβει να φέρει στον κόσμο, το παιδί που εσύ δε μπορείς.

Διαβάστε επίσης

Είναι επίσημο: Kim Kardashian και Kanye West θα γίνουν ξανά γονείς, τον Ιανουάριο

«Μανούλα αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή!», το δώρο της North στην Kim Kardashian

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved