Happy birthday AVENUE Mall!

Happy birthday AVENUE Mall!

Κι όμως πέρασαν 10 χρόνια από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί το πιο «βολικό» mall της Αθήνας!

Θυμάμαι ήμουν σχεδόν 25 χρονών όταν διέσχιζα την Κηφισίας με το αυτοκίνητό μου και κοιτούσα με περιέργεια τα έργα μέσα από το παράθυρο. «Τι να ‘ναι πάλι αυτό; Πολύ περίεργο σχήμα. Τι; Θα έχει και σούπερ μάρκετ μέσα;», σκεφτόμουν και μονολογούσα «Μωρέ μπράβο! Όλα σε 1!».

Και κάπως έτσι το AVENUE Mall άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του στο αγοραστικό κοινό, που ακόμη κι αν είχε αμφιβολίες στο ξεκίνημα ή αν του φαινόταν κάπως περίεργο το γεγονός ότι σε ένα μόνο κτήριο θα μπορούσε να ψωνίσει από ψωμί και γλυκά μέχρι εσώρουχα και παιχνίδια, τελικά πείσθηκε και εθίστηκε!

4

Το γνώρισα ούσα εργένισσα και το λάτρεψα όταν παντρεύτηκα και απέκτησα παιδιά. Ξέρεις τι είναι σε μία βόλτα να ικανοποιηθούν όλοι; Η μαμά να ψωνίσει για τα απαραίτητα και ο μπαμπάς να πιει τον καφέ του βλέποντας τα παιδιά να παίζουν στον παιδότοπο; Μεγάλο πράγμα! Κι αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα που δεν έχεις γίνει ακόμα μανούλα, πίστεψέ με, μια μέρα θα με θυμηθείς!

Για τις εργαζόμενες γυναίκες, μητέρες ή μη, για τους εργαζόμενους μπαμπάδες ή μη, για όλη την οικογένεια που θέλει να βολέψει τα πάντα στο λιγοστό χρόνο που διαθέτει, το AVENUE Mall είναι η λύση! Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όπου πανεύκολα πας με το αυτοκίνητό σου, παρκάρεις εύκολα στο τεράστιο parking του και κάνεις τη βόλτα σου. Αισθάνεσαι όμορφα, δεν χάνεσαι αφού έχει μόνο 2 επίπεδα και έτσι το γυρνάς όλο εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κουραστείς.

blackfriday 1avenue2017 2

Θες Σούπερ Μάρκετ; Έχεις Σκλαβενίτη! Θες ρούχα, παπούτσια, για σένα και για την υπόλοιπη οικογένεια; Στα 60 επώνυμα καταστήματά του, βρίσκεις ό,τι χρειάζεσαι. Θες στολίδια τώρα στις γιορτές, θες δώρα, καλλυντικά, κομμωτήριο, φαρμακείο, ΕΛ.ΤΑ, πλυντήριο για το αυτοκίνητο, τσαγκάρη, εφημερίδες… Θα το βρεις εκεί.

Όσο εσύ πίνεις τον καφέ σου, τα παιδιά παίζουν στον τεράστιο Παιδότοπο Volta. Ή θα ανεβαίνουν στο Carousel και στα αλογάκια που βρίσκονται πάντα εκεί στο ισόγειο. Δε μπορώ να σας περιγράψω τον «έρωτα» που ένιωσε η Έλενα μόλις ανέβηκε στο καφέ άλογο και κατάφερε να το πάει βόλτα μόνη της! Αν μπορούσαμε, θα το παίρναμε μαζί μας στο σπίτι!

3

Σας έχω νέα! Με αφορμή τα 10 χρόνια AVENUE, θα γίνει ένα φοβερό πάρτι για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά του! Φοβερές εκπλήξεις, δώρα, δωροεπιταγές και εξαιρετικές τιμές, μας περιμένουν μια μέρα μετά την Black Friday. Στις 25 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 15.00 θα είμαστε όλοι εκεί να δούμε τι εκπλήξεις ετοίμασε το AVENUE για εμάς. Και μαζί, μην ξεχάσετε να φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας για όσους έχουν την ανάγκη μας. Γιατί και τώρα στις γιορτές, το AVENUE αποφάσισε να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη υποστηρίζοντας το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Επίσης όλοι ανεξαρτήτως θα έχουν τη δυνατότητα να φύγουν με δώρα αφού θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για πολλές πολλές δωροεπιταγές και δώρα. Ο μεγάλος τυχερός θα πάρει 500€ για να ψωνίσει ότι θέλει από το AVENUE.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; See u there!

1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved