Μάθετε τα πάντα για τη νέα επανάστατική μέθοδο κολπικής αναζωογόνησης «Thermiva»

Ο Δρ. Πέτρος Νικολαίδης σας ενημερώνει για τη νέα επαναστατική μέθοδο κολπικής αναζωογόνησης “Thermiva”

Μάθετε τα πάντα για τη νέα επανάστατική μέθοδο κολπικής αναζωογόνησης «Thermiva»

Το Thermiva είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως την ξηρότητα του κόλπου, της κολπικής αισθητικής ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων. ΤοThermiva παίζει βασικό ρόλο στη γενικότερη αισθητική και λειτουργική μιας γυναίκας και άρα στην ψυχολογία της.

H πρωτοποριακή συσκευή Thermiva χρησιμοποιεί με ασφάλεια την θερμότητα και τις ραδιοσυχνότητες προκειμένου να συρρικνώσει τους ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο. Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραγόντων, της θερμότητας και των ραδιοσυχνοτήτων είναι ιδανικός καθώς η θερμότητα δεν προκαλεί καμία βλάβη μιας και είναι στοχευμένη για τα βαθύτερα στρώματα ιστού, ενώ οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται κατά κόρον για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο συνδυασμός των δύο λοιπόν συμβάλλει αποτελεσματικά στην σύσφιξη των πασχόντων περιοχών.

Ο Δρ. Πέτρος Νικολαΐδης, εξηγεί στο Mothersblog.gr τη διαφορά του Thermiva από άλλες αντίστοιχες θεραπείες (πχ laser) και δίνει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα γύρω από την τη διαδικασία αλλά και τα πλεονεκτήματα της μεθόδου.

Petros Large 3

Πόση ώρα κρατάει η θεραπεία;

Είναι μία μη επεμβατική διαδικασία που ολοκληρώνεται σε περίπου 20 λεπτά και δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Συνήθως η κάθε ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε τρεις θεραπείες με το μηχάνημα Thermiva κάθε μία από τις οποίες πραγματοποιείται με μεσοδιάστημα ενός μήνα μεταξύ τους. Σε αρκετές περιπτώσεις κάποια αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ παρουσιάζεται βελτίωση με την πάροδο κάθε συνεδρίας. Οι περισσότερες των περιπτώσεων βλέπουν ριζικά αποτελέσματα μετά το πέρας όλων των απαιτούμενων συνεδριών.

Που γίνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο.

ThermiVa copy

Γιατί καποια να προτιμήσει το Thermiva έναντι της θεραπείας με Laser;

H αλήθεια είναι ότι η μέθοδος Thermiva έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων θεραπειών. Αρχικά, δεν απαιτείται προετοιμασία, αναισθησία και αποθεραπεία. Η μέθοδος δε δημιουργεί εγκαυματικές εκτομές και διάσπαση του βλεννογόνου. Είναι η μόνη μέθοδος που δημιουργεί νέο κολλαγόνο, συσφίγγει τους ιστούς με άμεσα αποτελέσματα και δημιουργεί άμεσα νέα αγγεία.

Επίσης, τα αποτελέσματα είναι άμεσα, πολλές φορές από την πρώτη συνεδρία και δε χρειάζεται η γυναίκα να απέχει από οποιαδήποτε δραστηριότητα όπως ο αθλητισμός, ακόμα και το σεξ.

Σε πόσο διάστημα μπορεί η ασθενής να επιστρέψω στις καθημερινές της δραστηριότητες;

Με την μη επεμβατική αυτή θεραπεία, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, η ασθενής δεν χρειάζεται να απέχει από τις σεξουαλικές της δραστηριότητες, και η διαδικασία είναι τόσο ασφαλής που μπορεί να γίνει ακόμα και μόλις 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό. Εϊναι γρήγορη και ανώδυνη και η συνεδρία διαρκεί μόλις 20 λεπτά ενώ δεν χρειάζεται αναισθησία. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που το Thermiva συστήνεται ανεπιφύλακτα ως εναλλακτική θεραπεία των ανωτέρω μιας και χωρίς επέμβαση, ο κίνδυνος των επιπλοκών μειώνεται στο ελάχιστο.

Thermi Va

Από ποια ηλικία μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη θεραπεία;

Για την αντιμετώπιση αισθητικής και λειτουργικής χαλάρωσης, η θεραπεία μπορεί να γίνει με ασφάλεια σε γυναίκες που έχουνε προβλήματα μετά από ένα φυσιολογικό τοκετό και κυρίως στις γυναίκες που λόγω της εμμηνόπαυσης έχουν έλλειψη οιστρογόνων.

Ποιοι είναι οι λόγοι που οι γυναίκες επιλέγουν την διόρθωση των προβλημάτων της γενετήσιας περιοχής και τι αποζητούν;

1. για να ενισχύσουν και κυρίως να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.
2. για να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα της κολπικής ατροφίας, της κολπικής ξηρότητας και τον πόνο κατά την σεξουαλική επαφή.
3. για να επιλύσουν των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την πυελική χαλάρωση όπως η ακράτεια ούρων.
4. Αισθητικοί λόγοι, λόγω εξωτερικής χαλάρωσης

Dr Πέτρος Νικολαΐδης
Μαιευτήρας, Γυναικολόγος και Ειδικός Περιγενετιστής
Καθηγητής Μαιευτικής-Γενετικής στην Μαιευτική Σχολή Αθηνών
Πιστοποιημένος γιατρός από το Alinsod Institute για το Thermiva

Λεωφ. Κηφισίας 49 & Ζηρίδη 1
Μαρούσι - Αττική. TK.: 15123

Τηλέφωνο: 2106199000
e-mail: info@embryoiatriki-genetiki.gr
www.embryoiatriki-genetiki.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved