Βασίλισσα Elisabeth: Το απίστευτο δώρο που έκανε στην Kate Middleton και ζηλέψαμε όλες

Μπορεί κατά καιρούς, διάφορα δημοσιεύματα να αμφισβητούν τη σχέση ανάμεσα στην βασίλισσα Elisabeth και την Kate Middleton, υποστηρίζοντας ότι η άνετη συμπεριφορά της δεύτερης, προκαλεί ενίοτε το συντηρητικό Παλάτι, όμως, η πραγματικότητα άλλο δείχνει

Και δείχνει ότι η Βασίλισσα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη σύζυγο του εγγονού της, πρίγκιπα William. Και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η τελευταία της κίνηση, όμως, είναι και η πιο εντυπωσιακή και σήμερα ο Βρετανικός Τύπος έχει να σχολιάζει για το αμύθητης αξίας δώρο, που έκανε η Βασίλισσα στην εγκυμονούσα Δούκισσα του Κέιμπριτζ.



Πρόκειται για ένα διαμαντένιο βραχιόλι, από την προσωπική της συλλογή, που πέρα από την οικονομική του αξία, έχει και ιδιαίτερα συναισθηματική. Κι αυτό διότι η Elisabeth το έχει από τα πρώτα χρόνια της βασιλείας της, και χρονολογείται στο μακρινό 1958, όταν το είχε φορέσει για πρώτη φορά, σε δημόσια εκδήλωση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο διαμαντένιο βραχιόλι, η Βασίλισσα το είχε φορέσει και άλλες φορές, ενώ η τελευταία, ήταν το 2010.

Και τώρα, ήρθε η σειρά να το δώσει στην Kate Middleton, η οποία το τίμησε, στην εμφάνιση της στο Anna Freud Gala, στο Λονδίνο την περασμένη Τρίτη (7/11). Η δούκισσα του Κέιμπριτζ το συνδύασε με τη μαύρη τουαλέτα Diane von Furstenberg (την είχε ξαναφορέσει το 2014) κι ένα Prada clutch. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασίλισσα τής χαρίζει κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή. Πριν δύο χρόνια, της είχε χαρίσει ακόμη ένα βραχιόλι που της είχε δωρίσει ο πρίγκιπας Phillippe.

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Με αθλητικά ρούχα για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνισή της (pics)

Η Meghan Markle αντιγράφει την Kate Middleton και δεν είναι η ιδέα μας - Ιδού οι αποδείξεις

Kate Middleton: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στις εγκυμοσύνες της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved