Demi Moore: Στα 54 της μοιάζει σαν αδελφή με τις κόρες της (photos)

Εκπληκτική είναι η ομοιότητα της Demi Moore με τις κόρες της. Εκπληκτικό, όμως, είναι ότι βλέποντας τις, δεν ξεχωρίζεις ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη.

Demi Moore: Στα 54 της μοιάζει σαν αδελφή με τις κόρες της (photos)

Η διάσημη ηθοποιός στα 54 της χρόνια, διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και νεανικό σώμα, ενώ το ίδιο φρέσκο είναι και το πρόσωπό της. Άλλωστε, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί, φροντίζει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της και ποτέ δεν την αφήνει χωρίς ενυδάτωση. Είναι ένα από τα μυστικά ομορφιάς της μαμάς της, που το τηρεί ευλαβικά. Και μπορούμε να το διαπιστώσουμε, βλέποντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της.

demi scout willis

Η Demi Moore βρέθηκε με τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, Rumer (29) και Scout (26) στο γκαλά του Οίκου μόδας, Gucci στο Λος Άντζελες. Και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα, τόσο με τις στιλιστικές τους επιλογές, όσο και με το γεγονός ότι έμοιαζαν σας… αδελφές! Μάλιστα, η 54χρονη ηθοποιός επέλεξε για τη βραδιά ένα μοντέρνο τζιν και ένα φλοράλ σακάκι, που την έκανε να μοιάζει πολύ νεότερη από την ηλικία της.

Rumer willis

Οι τρεις τους έφτασαν μαζί στο event, πιασμένες από το χέρι. Άλλωστε, όλες, μαζί και η μικρότερη κόρη της ηθοποιού και του Bruce Wiilis, Tallulah, έχουν άψογες σχέσεις. Και περνούν πολύ χρόνο μαζί. Η Demi Moore είναι πολύ κοντά στις κόρες της. Στηρίζει τις επιλογές τους και τις συμβουλεύει για κάθε τους βήμα. Και δεν είναι λίγες οι φορές, που πηγαίνουν μαζί, σε κάποια κοσμική έξοδο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved