Και η Monica Bellucci υπέκυψε στη μόδα του καρέ – Η εντυπωσιακή αλλαγή της (pics)

Στη γοητεία του καρέ «υποκύπτει» η μία μετά την άλλη σταρ. Και η τελευταία που προστέθηκε στη μακροσκελή λίστα, είναι η Monica Bellucci.

Και η Monica Bellucci υπέκυψε στη μόδα του καρέ – Η εντυπωσιακή αλλαγή της (pics)

Η γοητευτική ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, επιλέγοντας ένα καρέ, λίγο πάνω από τους ώμους. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αποδεικνύοντας πως αυτή η γυναίκα, ό, τι και αν κάνει, παραμένει η πιο γοητευτική παρουσία στο χώρο του θεάματος.

monica bellucci

Η Monica Bellucci έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο της λουκ, στη βράβευσή, για την προσφορά της στην Έβδομη Τέχνη, όπου και παρέλαβε το βραβείο, «Virna Lisi». Και τα λόγια είναι φτωχά, για να περιγράψουν την εκθαμβωτική, αλλά συνάμα λιτή και απέριττη εμφάνιση της.
Η 53χρονη ηθοποιός για την εκδήλωση επέλεξε ένα μαύρο πουά φόρεμα, μαύρο ζακετάκι και μαύρες μπότες, ενώ η πινελιά που έκανε και τη διαφορά – εκτός από το νέο της κούρεμα – ήταν το ελάχιστο μακιγιάζ! Σχεδόν άβαφη εμφανίσθηκε μπροστά στις κάμερες και μεταξύ μας, και γιατί να μην το τολμήσει; Αν δεν τον τολμήσει η Bellucci, τότε ποια; Και δικαίως, όλοι αποθεώνουν τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή της, χαρακτηρίζοντας την ως την «επιτομή της κομψότητας και θηλυκότητας».

monica bellucci1

Η Ιταλίδα ηθοποιός, στα 53 της, είναι το νέο «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ, σπάζοντας το ρεκόρ, αφού είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία. Και μπορεί από το συγκεκριμένο ρόλο να έχουν περάσει από τις πιο ωραίες και σέξι ηθοποιούς, όμως, όλοι συμφωνούν ότι τη γοητεία της Monica Bellucci δεν τη συναγωνίζεται, σχεδόν καμιά τους.
Πάντως, για τη ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η διάσημη ηθοποιός προχωράει σε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Στο μόνο, όμως, που παραμένει πιστή, είναι το μαύρο χρώμα, που την καθιέρωσε στη συνείδηση όλων, ως μια γοητευτική παρουσία. Και δεν προτίθεται να πειραματιστεί με άλλα χρώματα.

Δείτε παρακάτω, κάποια από τα hair look της, στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Θέλετε να αλλάξετε τα μαλλιά σας; Πάρτε ιδέες από διάσημες κυρίες της showbiz

Θαρραλέα η Katie Holmes: Το νέο της κούρεμα λίγες σταρ θα το τολμούσαν (photos)

Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ και Μαρία Ηλιάκη έκαναν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved