Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για τα TERATA του Γιώργου Θεοφάνους

Αυτοί είναι οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση!

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για τα TERATA του Γιώργου Θεοφάνους

Το Mothersblog.gr σε συνεργασία με το Σύγχρονο Θέατρο κάνουν δώρο σε τρεις τυχερούς αναγνώστες, από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 12/11, για το παιδικό Musical «TERATA» του Γιώργου Θεοφάνους, ώρα έναρξης: 14.30, Σύγχρονο Θεάτρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι, Τηλέφωνο: 21 0346 4380

Οι τυχεροί είναι:

1. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΕΝΕΝΤΕ
2. ANNA ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΕΛΕΝΗ ΧΟΥΡΙΔΟΥ

Συγχαρητήρια!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η πρώτη 4D θεατρική εμπειρία παιδικού μιούζικαλ στην Ελλάδα από τον Γιώργο Θεοφάνους στο Σύγχρονο Θέατρο.

Τα ΤΕΡΑΤΑ ζουν σε 4 διαστάσεις;
Μα ναι…. Υποκύπτουν στην μαγική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού τραγουδούν, χορεύουν, ζωντανεύουν ήρωες ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς .
Η μεγάλη τερατοπαρέα, μεταμορφώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, συγκινεί, ψυχαγωγεί σε μια μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής.
Οι σκηνές δράσης διαδέχονται η μια την άλλη, η συγκίνηση εναλλάσσεται με το χιούμορ και τα ΤΕΡΑΤΑ απογειώνουν τη θεατρική μαγεία σε ένα εύληπτο παραμύθι για τη σωτηρία του Πλανήτη μας.

Τι είναι τα ΤΕΡΑΤΑ;
Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε µια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από την γη, στην Χωµατοτερατερή, μετά τον τελευταίο πόλεμο µε τους ανθρώπους για το νερό.
Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια, μηνύματα και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοι του - μικροί και μεγάλοι – απέναντι του συνθέτουν το κείμενο.

Τα δικά του ΤΕΡΑΤΑ μας προσκαλούν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved