Πασίγνωστος μπαμπάς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει! Για δεύτερη φορά... κορίτσι!

Στη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση αποκάλυψε το φύλο του μωρού του δεύτερου παιδιού του!

Πασίγνωστος μπαμπάς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει! Για δεύτερη φορά... κορίτσι!

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014 στο San Jose del Cabo στο Μεξικό, ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα του, περιμένει το δεύτερο παιδί του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Είναι κορίτσι! Θα αποκτήσουμε ακόμη ένα κορίτσι», είπε ο 38χρονος κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, το βράδυ της Τρίτης.

adam

Ο ίδιος και η σύζυγός του, όπως αποκάλυψε θέλουν μεγάλη οικογένεια και πώς μια μέρα θα την αποκτήσουν. «Θέλω πολλά παιδιά. Θέλω να ζω στο χάος. Το ίδιο θέλει και η γυναίκα μου. Ήταν μοναχοπαίδι και έτσι θέλει να έχει 100 μωρά. Δεν ξέρω αν μπορώ βέβαια να το κάνω αυτό. Είναι πολλά τα 100 μωρά!».



Η εκπομπή της Ellen ήταν η ιδανική για να αποκαλύψει ο Adam Levine το φύλο του δεύτερου παιδιού του. Εξάλλου, η συγκεκριμένη εκπομπή έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στο πρώτο του παιδί, διαλέγοντας το όνομά που του έδωσαν. «Βλέπω ένα τριαντάφυλλο και σκέφτηκα το Rose, και τότε ακούω το όνομα Dusty Rose, και σκέφτομαι "Να ένα όμορφο όνομα" και τότε σου έστειλα ένα μήνυμα και εσύ μου απάντησες "Αυτό είναι το όνομα"», θυμήθηκε η Ellen και ανέφερε στην εκπομπή της.

alan ellen

Φυσικά, η 59χρονη DeGeneres, ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει όνομα και για τη δεύτερη κόρη του Adam Levine και της Behati Prinsloo. «Απλά θέλω να πω ότι το γεγονός ότι ονόμασα το πρώτο σου παιδί δεν είναι νέο αλλά το να βρω όνομα και για το δεύτερο παιδί σου, τότε ναι αυτό είναι σίγουρα μεγάλο νέο!».

behati prinsloo

Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από το φύλο του μωρού, αποκάλυψε ακριβώς και σε ποιο μήνα βρίσκεται η σύζυγός του. «Είναι η πρωταθλήτρια της καρδιάς μου. Είναι υπέροχη! Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι 7 μηνών έγκυος. Όσο για την Dusty Rose; Την 13 μηνών κορούλα τους; Ο ίδιος είπε: «Είναι τόσο γλυκιά! Είναι ένα ήσυχο μωρό. Πράγμα που μου φαίνεται αστείο, μιας και οι γονείς της είμαστε λίγο τρελοί! Η ίδια μας κρατά προσγειωμένους. Είναι πολύ χαλαρή!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved