Αυτά είναι τα δώρα που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Πρίγκιπας Harry στη Meghan Markle

Το ζευγάρι που αποδεικνύει ότι οι σχέσεις μπορούν να κρατήσουν ακόμη και αν τους χωρίζουν μερικά χιλιόμετρα.

Αυτά είναι τα δώρα που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Πρίγκιπας Harry στη Meghan Markle

Η σχέση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, έγινε γνωστή όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια τον Σεπτέμβρη (2017). Οι δυο τους φροντίζουν να είναι άκρως διακριτικοί όταν εμφανίζονται μαζί, αλλά στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φήμες γύρω από το ρομάντζο τους. Όπως για παράδειγμα τα δώρα που έχει κάνει ο πρίγκιπας στην αγαπημένη του.

Ο Πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με το Popsugar, γνωρίζει πώς να διαλέγει βραχιόλια και λουλούδια, ενώ ξέρει πολύ καλά να κάνει τη σύντροφό του να νιώθει μοναδική.

Ορίστε μερικά από τα δώρα τα οποία φημολογείται ότι έχει κάνει δώρο στην αγαπημένη του.

harry meghan

Λουλούδια

Η αρχή αυτής της σχέσης ξεκίνησε με ειδικές παραδόσεις λουλουδιών και μάλιστα των αγαπημένων της.

Ίδια βραχιόλια

Το περασμένο φθινόπωρο, οι δυο τους φορούσαν ίδιο χρώμα βραχιόλια. Όπως ακούστηκε τότε, ο Harry είχε αγοράσει αυτά τα βραχιόλια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αφρική.

Ταξίδι στην Botswana

meghan

Για τα 36α γενέθλια της Meghan, ο πρίγκιπας φημολογήθηκε ότι πήγε για διακοπές μαζί με την αγαπημένη του στην Botswana.

Mini Cooper

Για τα γενέθλιά της, επίσης ο πρίγκιπας Harrry έκανε έκπληξη στην Meghan έναν mini cooper, το αγαπημένο του αυτοκίνητο από την ταινία The Italian Job. Αν οι φήμες βγουν αληθινές, θα πρέπει να ξόδεψε πάνω από 31.000 λίρες για αυτό το δώρο.

prigkipas harry

Δαχτυλίδι

Εκτός από το ίδιο βραχιόλι, ο Harry, λέγεται ότι έκανε δώρο στο κορίτσι του μια χρυσή βέρα, ώστε τα «αστέρια» να βρίσκονται γύρω από το δάχτυλό της. Όχι, δεν πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά συμβολίζει την αφοσίωσή του, σε εκείνη. Επίσης, ακούγεται ότι ο πρίγκιπας της έκανε δώρο και ένα Cartier βραχιόλι αγάπης και ένα κολιέ με το μονόγραμμά της πριν την εκπλήξει με τη βέρα.

meghan 2

Πίνακας

Ο Harry, διάλεξε έναν πίνακα που έχει ζωγραφίσει η βρετανίδα καλλιτέχνις Van Donna και έχει το όνο μα «Όλοι χρειάζονται κάποιον για να αγαπήσουν.

Με όλα αυτά τα δώρα, είναι σίγουρο πώς δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε την ανακοίνωση του γάμου τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved