Ο διάσημος ηθοποιός, μετά το πρόσφατο διαζύγιό του, επέστρεψε στα social media με το γιο του

Ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία τα νέα του ξαφνικού χωρισμού του διάσημου ζευγαριού.

Ο διάσημος ηθοποιός, μετά το πρόσφατο διαζύγιό του, επέστρεψε στα social media με το γιο του

Μετά από 8 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Η είδηση του χωρισμού τους πρωταγωνίστησε στον Τύπο και τα δημοσιεύματα για τους λόγους, που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο, έδιναν κι έπαιρναν.

Οι ίδιοι, βέβαια, από την αρχή τόνισαν ότι προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Κι έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αναλαμβάνοντας, όμως, από κοινού το μεγάλωμα του 5χρονου γιου τους.

anna faris



Ο λόγος για τον Chris Pratt και την Anna Faris, οι οποίοι σχεδόν σόκαραν τους πάντες με την απόφασή τους να χωρίσουν, τον περασμένο Αύγουστο. «Είμαστε βαθύτατοι λυπημένοι, που ανακοινώνουμε το χωρισμό μας. Προσπαθήσαμε σκληρά να σώσουμε το γάμο μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πολύ» έλεγε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Και πράγματι το ζευγάρι ανέλαβε από κοινού την επιμέλεια του 5χρονου Jack. Ωστόσο, την περίοδο εκείνη, ο Chris Pratt και ενώ γινόταν χαμός στον Τύπο, προχώρησε σε μία αιφνιδιαστική κίνηση: έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media. Από τον Αύγουστο μέχρι και το Σάββατο (4/11) κρατούσε σιγή ιχθύος. Και αφού ο κονιορτός από τον χωρισμό του έκατσε, ο ηθοποιός άνοιξε και πάλι τους λογαριασμούς του, κι επέστρεψε με μία απίθανη φωτογραφία του ίδιου με τον γιο του.

pratt

Μπαμπάς και γιος πήγαν στο σινεμά για να δουν την ταινία, Thor και πόζαραν μπροστά από την αφίσα. Μαζί τους ήταν ένα ζευγάρι φίλων, ενώ όπως είπαν άνθρωποι που τους είδαν από κοντά στο περιοδικό US magazine, οι δυο τις πέρασαν υπέροχα, απόλαυσαν την ταινία και δε σταματούσαν να γελούν και να πειράζονται, μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης

Για πρώτη φορά η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται: «Γεννήθηκε πρόωρα και με εγκεφαλική αιμορραγία»

Ανακοίνωσαν πριν μερικές ώρες το χωρισμό τους: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved