Mila Kunis - Aston Kutcher: Δεν κάνουν δώρα στα παιδιά της, αλλά ως γονείς είναι…

Η Mila Kunis «ξαναχτυπά» και σε νέα της συνέντευξη, μιλάει για την καθημερινότητά της με τα δύο της παιδιά. Και τα όσα αποκαλύπτει, μόνο αδιάφορα δεν μας παίρνουν, τόσο για εκείνη όσο και για το σύζυγό της, Aston Kutcher.

Mila Kunis - Aston Kutcher: Δεν κάνουν δώρα στα παιδιά της, αλλά ως γονείς είναι…

Αυτοί οι γονείς είναι αλλιώτικοι από τους άλλους. Γιατί, ποιος θα ξεχάσει τις πρόσφατες δηλώσεις τους ότι δεν πρόκειται να κάνουν, τα Χριστούγεννα, δώρα στα παιδιά τους και γενικά δεν τους κάνουν δώρα; Μία δήλωση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Αν και η νεαρή ηθοποιός, δεν καταλαβαίνει το λόγο, που προκλήθηκε τέτοιος χαμός. «Δεν είμαστε κατά των δώρων. Απλά, τους κάνουν δώρα οι παππούδες, και δεν υπάρχει λόγος να τους κάνουμε και εμείς. Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα, από τα δώρα», επιμένει η Mila Kunis, στην τελευταία της συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό Edit.

Ωστόσο, η ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά της με τα παιδιά και τον τρόπο που τα μεγαλώνουν με το σύζυγό της. «Έχουμε την ίδια καθημερινή ρουτίνα, όπως όλοι οι γονείς. Διαλέγουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα που θα φορέσει η κόρη μας, στον παιδικό. Ετοιμάζω το φαγητό που θα πάρει μαζί της, επίσης, από το προηγούμενο βράδυ, ώστε να είναι όλα έτοιμα, το πρωί που θα ξυπνήσουμε», λέει.

Και συνεχίζει να περιγράφει την καθημερινότητα του ζευγαριού, με τα δυο μικρά παιδιά τους. «Επειδή εγώ θηλάζω το μωρό, ο Aston έχει αναλάβει την Wyatt. Τη ντύνει, πλένουν μαζί τα δόντια της. Μετά παίρνουμε το πρωινό μας, συζητάμε, ακούμε λίγη μουσική, πριν η κόρη μας φύγει για το σχολείο της», περιγράφει η Mila Kunis και ναι είναι μία καθημερινότητα, όπως κάθε οικογένειας.

Μέχρι που η κουβέντα έρχεται στην επίμαχη αποκάλυψη της ότι δεν κάνουν δώρα στα παιδιά τους και ούτε προτίθενται να τους κάνουν τα Χριστούγεννα. «Δεν είμαι κατά των δώρων. Αλλά δε θέλω τα παιδιά μου να γεμίζουν με δώρα. Τους κάνουν υπέροχα δώρα οι παππούδες, όποτε εμείς κυριολεκτικά τους κάνουμε ένα δώρο», εξηγεί. Και δεν είναι η μόνο αποκάλυψη που έκανε. Όπως είπε, η κόρη της αν και 3 χρόνων, λέει διάφορες κακές λεξούλες, με τους γονείς τους να προσπαθούν να μην αντιδράσουν, ώστε να μην το συνεχίσει. Επίσης, αποκάλυψε ότι ήθελαν από την αρχή της γνωριμίας τους να γίνουν γονείς, ενώ με τα παιδιά τους θέλουν να είναι και φίλοι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved