Αλλαγή πάνας και στη βόλτα!

Η αλλαγή πάνας φαντάζει επιστήμη στο μυαλό σου όταν είσαι εκτός σπιτιού; Χαλάρωσε, πάρε βαθιά ανάσα, διάβασε τα παρακάτω tips και μετέτρεψε την σε καθημερινό παιχνιδάκι για σένα και το μωρό σου, όπου και αν βρίσκεσαι!

Αλλαγή πάνας και στη βόλτα!

Όταν το μωράκι σου αρχίζει να τρέφεται κανονικά με γάλα, βρέχει περίπου 7 πάνες καθημερινά. Είναι πολύ σημαντικό όμως να την αλλάζεις εγκαίρως ακόμα και στη βόλτα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να ερεθιστεί η μηρογεννητική του περιοχή και να δημιουργηθεί σύγκαμα. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητος και ο σχολαστικός καθαρισμός αλλά και η εφαρμογή προϊόντων που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τη μηρογεννητική περιοχή αποτελεσματικά και με ασφάλεια, και να διατηρήσουν το δέρμα του υγιές!

Ακολούθησε τα παρακάτω 5 απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν να αλλάζεις το μωράκι σου σωστά και εύκολα ακόμη και στη βόλτα:

1.Πραγματοποίησε την αλλαγή πάνας αμέσως μόλις βραχεί ή μετά από κάθε κένωση, κατά προτίμηση λίγο μετά τα γεύματα

2. Καθάρισε τους γλουτούς του με τα μωρομάντηλα καθαρισμού Mustela που μπορείς να έχεις παντού μαζί σου ή με το νερό καθαρισμού Mustela που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

3. Πρόσεξε ο καθαρισμός της μηρογεννητικής περιοχής να γίνεται από πάνω προς τα κάτω, από το πιο καθαρό σημείο στο πιο λερωμένο, για να μην απλωθούν οι ακαθαρσίες προς το μπροστινό μέρος.

4. Άπλωσε προληπτικά την κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3 σε κάθε αλλαγή.

5. Ντύσε το μωράκι σου στα γρήγορα και συνεχίστε τη βόλτα σας!

mustela

Η Mustela, η Νο1 μάρκα στη Γαλλία στην περιποίηση του δέρματος του μωρού, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας, κατάλληλα για χρήση από την πρώτη μέρα της γέννησης. Με 98% φυσικά συστατικά, η κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, καθώς στις τελευταίες κλινικές έρευνες το 100% των ερωτηθέντων παιδιάτρων και δερματολόγων επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν δρα προληπτικά στην εμφάνιση των ερεθισμών ενώ μειώνει τους ερεθισμούς και στις κοκκινίλες σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων, από την 1η ημέρα χρήσης.

Τώρα η αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του βρεφικού δέρματος έχει όνομα:
Mustela! Όλα αρχίζουν με το δέρμα!

Βρείτε την κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 στα φαρμακεία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved